ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ

Τι υποθέτω μακάρι η D3500 να μην είναι 1080p!!!!Οι X3500 έχει piano black finish. Αυτή είναι η διαφορά τους!

Παντως με αυτην την D3000, ειδικα την 40ρα κατι τρεχει... Πολυ χαμηλη η τιμη της για ...τοσο καλο προιον, 100Hz, 24hz κτλ. έστω και απλως HD ready(οπως τονιζεται ειδικα εδω στο site).

Απάντηση: Re: ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ

Παντως με αυτην την D3000, ειδικα την 40ρα κατι τρεχει... Πολυ χαμηλη η τιμη της για ...τοσο καλο προιον, 100Hz, 24hz κτλ. έστω και απλως HD ready(οπως τονιζεται ειδικα εδω στο site).

Εξαρτάται ποιά τιμή θεωρείς χαμηλή :chinscratch:

Στα 1600 Ευρώ του Πλαισίου ή στα 1277 απο Λάρισα που όμως δέν είναι διαθέσιμη ? Η δέ 32αρα είναι αρκετά τσιμπημένη για την κατηγορία της.

Εννοείται για τα 1277 της Λαρισας... οπως και τα 1400? του power buy... Η 32αρα οντως ειναι ακριβη...

Θα ανοιξω και εγω ενα Site και θα βαλω μεσα ολα τα νεα μοντελα , Sony D5000 , X5500, W8000 κτλ. βαζω και ενα κατοπιν παραγγελιας διπλα και σε παρενθεση (αναμενεται Ιουνιο 2009) και καθαρισα.:flipout:

Ρε Chris δεν εχεις καταλαβει το εξης , νεα μοντελα θα βγαινουν συνεχως , σε οποιαδηποτε στιγμη να αγορασεις τηλεοραση σιγουρα μετα απο 6 μηνες-1 χρονο θα βγει κατι αλλο καλυτερο. Οσο το ψαχνεις τοσο δεν προκειται να βρεις ακρη. Εγω πηρα την D3000 και την χαιρομαι σημερα τωρα μετα απο 1 χρονο αν βγει το καινουργιο μοντελο χ****κα.

Last edited:
Ναι το θέμα είναι όμως ότι δεν μου πολυάρεσε όταν την είδα στα αναλογικά.Να φανταστείς η X2000 έδειχνε καλύτερα στα αναλογικά!!Οπότε η X3500 θα ναι ακόμη καλύτερη!Γιατί να μην περιμένω?

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ολες αυτες οι τηλεορασεις εντελώς τυχαία δεν υπάρχουνε πουθενα αλλου στο Internet ουτε καν σαν αναφορα.

Οι καινούργιες υπάρχουν.Εκτός από D3500 και P3000.Τα μοντέλα αυτά θα ναι,αλλά οι τιμές δεν νομίζω

Ναι το θέμα είναι όμως ότι δεν μου πολυάρεσε όταν την είδα στα αναλογικά.Να φανταστείς η X2000 έδειχνε καλύτερα στα αναλογικά!!

Εγω που ειχα δει την 40X2000 και την 40V2500 στο media markt στο ιδιο καναλι η V εδειχνε πολυ καλυτερα.

Οποτε αποκλειεται η Χ2000 να δειχνει καλυτερα απο την D3000.

Δεν ξερω που την ειδες αλλα μπορει να να ηταν λογω διαορετικου σηματος.

Τις είδα στο sony centre!Έπαιζαν όλες mega.

Sony centre? Αυτο ειναι υποπτο. Η Χ ειναι πιο ακριβη οποτε μηπως ειχαν αλλαξει τις ρυθμισεις για να παιζει καλυτερα?

Πιο ακριβη τηλεοραση = μεγαλυτερο κερδος για το καταστημα.

Εγω που ειχα δει την 40X2000 και την 40V2500 στο media markt στο ιδιο καναλι η V εδειχνε πολυ καλυτερα.

Οποτε αποκλειεται η Χ2000 να δειχνει καλυτερα απο την D3000.

Δεν ξερω που την ειδες αλλα μπορει να να ηταν λογω διαορετικου σηματος.

Οχι πολλά πολλά με την Χ2000. Αντε να μην γίνουμε μπίλιες :violent-smiley-030:

:flipout::flipout::flipout:

-bye-

Η ουσία είναι εάν και ποτε θα ισχύσουν τέτοιου είδους πολιτική και στην Ελλάδα, αλλά να το ξαναπώ από το χειμώνα θα δούμε σημαντικές αλλαγές