KD55X850xC

lefty-x

New member
12 December 2010
8
Καλησπέρα. Μετά από λίγο ψάξιμο σκέφτομαι να πάρω την Sony του τίτλου.
Θέλω σίγουρα android για όλα τα καλούδια και 3d γιατί δεν ξέρουμε αν θα ξαναβρούμε. :-)
Το 4Κ δε με καίει, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω σύντομα τηλεόραση, οπότε ας υπάρχει έστω για όταν βλέπω φωτογραφίες. :-P
Με βάση αυτά δε βρήκα κάτι ανάλογο. Philips απέφυγα γιατί δε διάβασα καλά σχόλια.
Τι λέτε λοιπόν. Καλή ή κακή η επιλογή;

Καλησπερα και Χριστος Ανεστη,
Αυτο που εχω καταλαβει για αυτο το μοντελο ειναι οτι ειναι το μονο μοντελο που ειναι "φτηνό" με αυτα τα χαρακτηριστικά αυτο το διαστημα δηλαδη θα αναβαθμιστει το Firmware στο μέλλον για να υποστηριξει το HDR και το HDMI 2a (Futureproof) εαν δεν κανω λαθος και ειναι και 3D. Για να επωφεληθεις την τεχνολογια 4K δες το γραφημα για τις αποστασεις θεασης http://i.rtings.com/images/optimal-viewing-distance-television-graph-size.png

Last edited:
Καλή επιλογή είναι.

Προτίμησε να την πάρεις από Sony Center που δίνουν και δώρο 5ετη εγγύηση.

Πάντως υπάρχει και η οικονομικότερη 55cxm710 που την έχει 800 το mediamarkt και σε άποψη ποιότητα εικόνας δεν υστερεί σε σχέση με την Sony.
Φυσικά δεν έχει Android Tv, αλλά Firefox OS.

Καλησπέρα. Μετά από λίγο ψάξιμο σκέφτομαι να πάρω την Sony του τίτλου.
Θέλω σίγουρα android για όλα τα καλούδια και 3d γιατί δεν ξέρουμε αν θα ξαναβρούμε. :-)
Το 4Κ δε με καίει, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω σύντομα τηλεόραση, οπότε ας υπάρχει έστω για όταν βλέπω φωτογραφίες. :-P
Με βάση αυτά δε βρήκα κάτι ανάλογο. Philips απέφυγα γιατί δε διάβασα καλά σχόλια.
Τι λέτε λοιπόν. Καλή ή κακή η επιλογή;

Sony KD X850xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας.
Τεράστιε android θέλω σίγουρα, οπότε δεν την κοιτάω την άλλη. Δυστυχως Sony Center δε βρήκα να έχει πουθενά Μακεδονία ή κοντά. Μάλλον από Πλαίσιο θα πάω αλλά δεν ξέρω αν έχουν επέκταση εγγύησης. Και δε θυμάμαι ποιο μοντέλο έχει η Media Markt. Χμ...
Βρε μήπως να έπαιρνα την KDL-50W808C με 700 να κάνω τη δουλειά μου για μερικά χρονάκια;

Last edited: