KDL-40V3000

Σημερα το απογευμα (και με την συναινεση του GeoGeoGeo :D) αγορασα την 40V3000 απο το Media Markt στη τιμη των 1600 και κατι ψιλα!!!

Το design ειναι λιτο (οπως μου αρεσει) και το "piano black" φινιρσμα την κανει να δειχνει σαν πιο hi-end μοντελο.

Δυστυχως δεν ειχα πολυ χρονο να την δουλεψω, παρα μονο λιγο με το XBOX 360, παιζωντας το Call of Duty 4 σε αναλυση 1080i. Παρ' ολο που δεν ειναι ρυθμισμενη επαιξε παρα πολυ καλα!

Τελος δεν υπαρχει καθολου "clouding" και ελατωματικα pixel!

Συντομα θα ανεβασω και φωτογραφιες...

Καλορίζικη... :fahne90:
Με τα χρήματα αυτά θα μπορούσες να δεις και την Samsung M86 που νομίζω οτι ειναι καλύτερη... (ο GeoGeoGeo φταίει :Banane0:)

GeoGeoGeo, φωτογραφιες θα προσπαθησω συντομα...

Υπαρχει να "κατεβασω" καποιο δισκακι για calibration? Καμια (σχετικα) standard ρυθμιση για sony?

Να και μια φωτο απο την tv, με τηλεοπτικο σημα, και τις default ρυθμισεις. Σε γενικες γραμμες παιζει πολυ καλα με τηλεοπτικο σημα! Βλεπω μερικες φορες απο αποσταση 1+ μετρο και δεν κουραζει καθολου...

Attachments

• tmpphpd7ZONP.jpg
    tmpphpd7ZONP.jpg
    85.2 KB · Views: 103
Last edited:
Θελω να συνδεσω το pc με την τηλεοραση. Η καρτα γραφικων ειναι μια Asus ATi 1900 XT, με 2 DVi στο πισω μερος. Ο καλυτερος τροπος θα ηταν DVi-->HDMI ή DVi-->VGA? Αναφερω τον δευτερο τροπο γιατι η τηλεοραση ξεκλειδωνει καποιες extra ρυθμισεις αν συνδεθει με VGA..... Ή μηπως με το HDMI θα ειναι καλυτερα και δεν θα χρειαζετε καμια ρυθμιση???

Εχω συνδεσει το pc με την Sony μεσω HDMI και οι μονες ρυθμισεις πλεον που μου αφηνει να αλλαξω ειναι το backlight, contrast, brightness, και colour temperature. Πως να την ρυθμισω? Εχω ενα dvd απο το Hitech, κανει? Βγαζει καποιο prog η ATi? Τι λετε?