kdl-46w3000 από Electroptica

pzwitmann

New member
1 February 2008
4
Πριν κάνα δυο μέρες παρήγγειλα την sony KDL-46W3000 απ’το Electroptica. http://www.electroptica.gr/index.php?gr=1 . Είχε πολύ χαμηλή τιμή και η αποστολή του προϊόντος ήταν δωρεάν. Την επόμενη κιόλας της παραγγελίας τηλεφώνησα για να τσεκάρω την παραγγελία και τον χρόνο αποστολής, (1-2 μέρες γράφει στην ιστοσελίδα), αλλά στο τηλέφωνο δεν απάντησε κανείς. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με mail αλλά και πάλι δεν πήρα απόκριση. Μην τα πολυλογώ, μέχρι και σήμερα που τηλεφώνησα κανείς δεν απαντά.

Έχει ψωνίσει κανείς σας απ’το συγκεκριμένο μαγαζί?
Ξέρει κάποιος τι παίζει?:huh2:

Δυστυχώς αγαπητέ GeoGeoGeo, εγώ δεν συγκαταλέγομαι σ'αυτούς που λες. Το τηλέφωνό τους δεν απάντησε ποτέ και μια μέρα μετά το προηγούμενο post μου, έλαβα ένα mail που με ενημέρωνε πως η κατάσταση της παραγγελίας μου έχει αλλάξει και πως πρέπει να επισκεφθώ το site της εταιρίας για να ενημερωθώ. Εκεί διαπίστωσα πως η παραγγελία μου "έχει ακυρωθεί από τον διαχειριστή" και πως με ευχαριστούσαν πολύ για την εμπιστοσύνη μου. Αφού στο τηλέφωνο δεν απαντούσε κανείς, έστειλα ένα mail ζητώντας να μάθω τους λόγους ακύρωσης της παραγγελίας. Το οποίο φυσικά πήγε στο βρόντο...

ωραια
εχασαν πολλους πελατες πες τους με ενα επομενο email
δεν παρακαλαμε φιλε κανεναν..παρε τηλεφωνο αυριο το πρωι στην Ροδο και θα δεις οτι θα γλυτωσεις 100-150 ευρω επιπλεον
και καποια στιγμη ας ανοιχτει και ενα νημα με το ποια καταστηματα ειναι απαραδεκτα και ποια αξιζουν

και καποια στιγμη ας ανοιχτει και ενα νημα με το ποια καταστηματα ειναι απαραδεκτα και ποια αξιζουν

+1
θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα τέτοιο thread.

Offtopic λίγο αλλά και εγώ έχω στείλει 2 mail στο megamarket.gr με ερωτήσεις για την εγγύηση μιάς συσκευής και 2 βδομάδες μετά δεν έχω λάβει καμία απάντηση...:twoguns:

ωραια
εχασαν πολλους πελατες πες τους με ενα επομενο email
δεν παρακαλαμε φιλε κανεναν..παρε τηλεφωνο αυριο το πρωι στην Ροδο και θα δεις οτι θα γλυτωσεις 100-150 ευρω επιπλεον

Μία πολύ καλή ιδέα :grinning-smiley-043

Ναι ρε παιδιά, να μοιραστούμε όλοι τις εμπειρίες μας απ'τα διάφορα καταστήματα και να ξεχωρίσουμε τους σκάρτους απ'τους αληθινούς εμπόρους.

Στο κάτω - κάτω με τη δική μας ενεργή στάση να επιδιώξουμε να μας αντιμετωπίζουν όπως οφείλουν να αντιμετωπίζουν κάθε καταναλωτή.

Πρόσφατα λόγου χάριν, βρήκα ένα site
http://www.homecinema.gr/index.php (ίσως να σας είναι ήδη γνωστό),
με λογικές τιμές όπου οι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν αμέσως σε κάθε μου ερώτηση.
Οι πιο πολλοί αρκούνται στην ανάρτηση μιας ελκυστικής τιμής στο skroutz κι από ανταπόκριση στις διάφορες διευκρινήσεις που ζητάει κανείς, τζίφος.
Και στο φινάλε η εικόνα και ο ήχος είναι ένα ακριβό χόμπυ. Τόσα φράγκα ακουμπάμε, είναι υπερβολικό να ζητήσουμε μια διευκρίνιση?

εγω εχω ψωνισει απο 2 καταστηματα.Απο τον Μοσχιδη στην Ροδο την τηλεοραση (2600 ευρω) και το Κοσμα στην Στοα Φεξη που διαφημιζεται εδω ενισχυτη και dvd και καλωδια (1200+600+200)..Πολλα λεφτα αλλα οι τιμες τους ηταν ΠΟΛΥ χαμηλωτερες του ανταγωνισμου,η αγορα εγινε απο αποσταση(και μαλιστα μεγαλη) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και η εξυπηρετηση - συμπεριφορα στον πελατη αψογη..για τον λογο αυτο τους προτεινω,προσωπικα δεν θα αγορασω ηλεκτρονικο ειδος απο αλλον μεχρι να αλλαξει κατι σε αυτους :ernaehrung004: