KDL40EX500 η Samsung LE40C650

Το παραπάνω φίλτρο είναι από τα σημαντικότερα ''αξερουάρ'' των πλάσμα,μιας και υπάρχει κρύσταλο μπροστά από το πάνελ,και οι ανακλάσεις είναι αρκετές εάν υπάρχει φωτισμός μπροστά από την τηλεόραση.

Αρκει να μην το παρακανει καποιος κατασκευαστης με τα φιλτρα και καταστρεψει και την εικονα...

Η επαγγελματικη σειρα πανελ της Panasonic δεν εχει κανενα φιλτρο ενω κατι παρομοιο συνεβαινε και με την θρυλικη σειρα Kuro...

Έχει κανείς προσωπική άποψη πόσο καλύτερο είναι το φιλτρο της G20 από την S20?

Στην G20 ξεχνάς τη μέρα οτι είναι πλάσμα Εμένα πίσω έχει τοίχο αλλα βρίσκεται ανάμεσα σε 2 μεγάλες μπαλκονόπορτες Γενικά βλέπουμε TV χωρίς να κλείσουμε τίποτα Ο λόγος που την επέλεξα έναντι της S20 ήταν :
Οι μεσημεριανοί αγώνες μουντιάλ :award:

Το βράδυ θεωρώ είναι πάρα πολύ κοντά η ποιότητα εικόνας των 2

Στην G20 ξεχνάς τη μέρα οτι είναι πλάσμα Εμένα πίσω έχει τοίχο αλλα βρίσκεται ανάμεσα σε 2 μεγάλες μπαλκονόπορτες Γενικά βλέπουμε TV χωρίς να κλείσουμε τίποτα Ο λόγος που την επέλεξα έναντι της S20 ήταν :
Οι μεσημεριανοί αγώνες μουντιάλ :award:

Το βράδυ θεωρώ είναι πάρα πολύ κοντά η ποιότητα εικόνας των 2

Όπως ανέφερε και ο SERGIOS κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την G20 παρόλο που το δωμάτιο που βρίσκεται είναι πολύ φωτεινό (μια μεγάλη μπαλκονόπορτα και 3 παράθυρα από 1.5 έως 2 μέτρα πλάτος).

Το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει (αρκετά απίθανο) είναι αν βλέπεις ταινίες με πολύ σκοτεινά πλάνα μέρα μεσημέρι (το δοκίμασα μόνο και μόνο για να δώ τα όροια της).

Κατά τ'άλλα σε τηλεοπτικό σήμα δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Αρκει να μην το παρακανει καποιος κατασκευαστης με τα φιλτρα και καταστρεψει και την εικονα...

Η επαγγελματικη σειρα πανελ της Panasonic δεν εχει κανενα φιλτρο ενω κατι παρομοιο συνεβαινε και με την θρυλικη σειρα Kuro...

Η ΚURO είχε φίλτρο... ;) -bye-

Δεν εκανε και μεγαλη διαφορα παντως...-bye-

Για τις επιφανειακές ανακλάσεις ίσως όχι και τόσο, για τις εν τω βάθει όμως δεν υπήρχε καλύτερο σε εκείνη τη γενιά...