KEF IQ3 WALNUT

neXTgen

AVClub Enthusiast
3 July 2007
764
west coast
πωλείται ολο-καινουργές ζεύγος (αγορασθέν στις 10/4/2008 δηλαδή προ 1.5 μηνός) σε υπεράριστη κατάσταση . έχει παίξει το πολύ 10 ώρες στο σπίτι μου.. και φεύγει γιατί ετοιμάζομαι για epos, και ξεπουλάω :)

είναι άθικτο και εξωτερικά , εννοείται ότι υπάρχει κουτί (άθικτο κι αυτό όπως και το manual και ό,τι άλλο υπήρχε στο κουτί) και όποιος το πάρει είναι σαν να αγοράζει από μαγαζί ...

τιμή 350

Attachments

• 542450119.jpg
    542450119.jpg
    54.8 KB · Views: 207
Φιλε μου θα με ενδιεφεραν.Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποσα WAT RMS ειναι?ο ενισχυτης μου εινια 2χ75.Θα παιξουν?

120 Watts, το σημαντικό όμως είναι η ευαισθησία τους που είναι 89dB (ευκολο-οδήγητα ακόμα και με 50ρη) συμπληρωματικά η μαμά Kef δίνει στα specs τους: απόκριση συχνότητας από 45Hz έως 40KHz.

2x60 είναι ο nad μου και τα οδηγεί καταπληκτικά. θα παίξουν άριστα, ελπίζω να μείνεις ικανοποιημένος και από τις χροιές του (είναι ξεκούραστο, ζεστό, και όχι boomy με σφιχτό μπασάκι, και καλή monitor συμπεριφορά) .. το ηχείο είναι τίμια λύση για τα λεφτά του (είχε πάρει και το award σαν καλύτερο ηχείο της κατηγορίας του πριν 2 χρόνια).

σε ευχαριστώ.

καλό μήνα σε όλους! και καλά ακούσματα:)

ένα ζευγάρι άπαιχτα kef iq3 περιμένει αγοραστή ! με 350 δικά σας.

νέα τιμή 340

neXTgen, (από τη σεισμόπληκτη αχαϊα) :(

ps: όχι τα ηχεία δεν έπαθαν το παραμικρό, το σπίτι μου όμως έπαθε...

καλό καλοκαίρι σε όλους . World Music Day και πρώτη μέρα του καλοκαιριού και πλέον νέα τιμή-βουτιά "δώρο" για ένα κόσμημα στην κατηγορία του, πανέμορφο εμφανισιακά (δείτε σχετικά πιο πάνω) και σε ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΗ κατάσταση όπως σας έχω προπεί ηχείο..

(αγορά 10/4/2008) όχι με το κουτί του ΚΑΝ αλλά με τα manual κλπ... -ΜΕΣΑ- ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ.... !

με 300 (!!!) πλέον να κάνει κρα σαν τιμή ΔΙΚΟ ΣΑΣ.. περιμένω τα μηνύματά σας, ευχαριστώ και πάλι χρόνια καλά σε όλους μας !!!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

γειά σας φίλες και φίλοι, τις προάλλες και εν μέσω απεργιών της ΔΕΗ (και διακυμάνσεων τάσης σε τρελά επίπεδα στην περιοχή που μένω) αλλά και δικής μου αβλεψίας κατάφερα και έστειλα στα αποδυτήρια το ένα εκ των δύο αγαπημένων μου iq3 (μη με ρωτάτε παραπάνω, το ομοκεντρικό του μεγάφωνο έγινε καλοκαιρινό...) ...

τα ηχεία φίλε BILLFOTO... ΔΕΝ είναι αυτά... αλλά ΝΕΟ ζευγάρι αγορασμένο στις 10 απρίλη [υπάρχει απόδειξη βέβαια και ημερομηνία] (για να αντικαταστήσει αυτό που περιγράφεις που είχε χρώμα ανοιχτό, marble νομίζω το λέει η kef) το νέο ζευγάρι είναι walnut χρώμα σκούρο, και είναι ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ

γιατί λοιπόν "φωνάζεις" με κεφαλαία γράμματα αναφέροντας κάτι που όσοι με ξέρουν, το γνωρίζουν? αντικατέστησα ένα ζεύγος με ένα ίδιο άλλου χρώματος [δεν βρήκα το marble ξανά στο μαγαζί που ψώνισα] (λόγω κολλήματος με το iq3 της kef) και στην συνέχεια αποφάσισα πως θέλω τα epos (έτσι μου καρφώθηκε). Για να μη σε πω κακοπροαίρετο σε θεωρώ απλά επιπόλαιο (εξάλλου οι ημερομηνίες των post , τα δυο ζευγάρια τα δύο χρώματα και η απόδειξη αγοράς μιλούν από μόνα τους) σε ευχαριστώ δε, γιατί ακόμα και με αυτό τον άγαρμπο τρόπο, μου έδωσες την ευκαιρία να επαναλάβω τη γνωστή μικρή ιστορία μου με την kef, και μην ξεχνάτε:

νέα τιμή 275 (τιμή ξεφτίλα, όπως χαρακτηριστικά είπε φίλος το μεσημέρι, είμαι όμως σεισμόπληκτος, αν αυτό λέει κάτι)

neXTgen.

ps τελικά αν δεν είσαι ψύχραιμος μπορεί να $&&##(* τον άλλο πολύ εύκολα, είναι τρομερό λόγω ανάγκης ή ό,τι, να πουλάς σε τιμή ευκαιρίας κάτι ολοκαίνουργο, και να κινδυνεύεις να τα ακούσεις κιόλας, τρομερό !!!

Last edited:
φιλε μου δεν ειχα καμια προθεση να σε θιξω απλως διάβασα τυχαία το post με το καμένο μεγάφωνο και γιατι κατά καιρούς διαβάζω για δήθεν ευκαιρίες .Πιστεύω να καταλαβαινεις τι εννοώ. Πάντως σου ζητώ συγνώμη για την καχυποψια μου (κερνάω καφέ μιας ειμαι κι εγώ απο περιοχή αχαίας )

καλή καρδιά αδερφέ, αυτές τις μέρες μετακομίζω (λόγω σεισμού) όταν με το καλό τελειώσω, τέρμα γερμανού πάω έλα να πιούμε και καφέ να ακούσουμε και μουσικές ...

οκ:) ευχαριστώ για τη διευκρίνηση για τα up ! επηρεασμένος από άλλα φόρα.

neXTgen

κάπου εδώ βάζω ένα κάτω όριο, (έχοντας φρεσκαριστεί από λίγη ξεκούραση) και το ηχείο σταματά [ΝΕΑ ΤΙΜΗ]

στα 250 .