τα ηχεία φίλε BILLFOTO... ΔΕΝ είναι αυτά... αλλά ΝΕΟ ζευγάρι αγορασμένο στις 10 απρίλη [υπάρχει απόδειξη βέβαια και ημερομηνία] (για να αντικαταστήσει αυτό που περιγράφεις που είχε χρώμα ανοιχτό, marble νομίζω το λέει η kef) το νέο ζευγάρι είναι walnut χρώμα σκούρο, και είναι ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ
γιατί λοιπόν "φωνάζεις" με κεφαλαία γράμματα αναφέροντας κάτι που όσοι με ξέρουν, το γνωρίζουν? αντικατέστησα ένα ζεύγος με ένα ίδιο άλλου χρώματος [δεν βρήκα το marble ξανά στο μαγαζί που ψώνισα] (λόγω κολλήματος με το iq3 της kef) και στην συνέχεια αποφάσισα πως θέλω τα epos (έτσι μου καρφώθηκε). Για να μη σε πω κακοπροαίρετο σε θεωρώ απλά επιπόλαιο (εξάλλου οι ημερομηνίες των post , τα δυο ζευγάρια τα δύο χρώματα και η απόδειξη αγοράς μιλούν από μόνα τους) σε ευχαριστώ δε, γιατί ακόμα και με αυτό τον άγαρμπο τρόπο, μου έδωσες την ευκαιρία να επαναλάβω τη γνωστή μικρή ιστορία μου με την kef, και μην ξεχνάτε:
νέα τιμή 275 (τιμή ξεφτίλα, όπως χαρακτηριστικά είπε φίλος το μεσημέρι, είμαι όμως σεισμόπληκτος, αν αυτό λέει κάτι)
neXTgen.
ps τελικά αν δεν είσαι ψύχραιμος μπορεί να $&&##(* τον άλλο πολύ εύκολα, είναι τρομερό λόγω ανάγκης ή ό,τι, να πουλάς σε τιμή ευκαιρίας κάτι ολοκαίνουργο, και να κινδυνεύεις να τα ακούσεις κιόλας, τρομερό !!!