kef iq7

Τελικα απεκτησα τον NAD C 352, και προβληματιζομαι για τα ποιο πανω ηχεια.
Τωρα ακουω με Tannoy Mx3. Καθε γνωμη δεκτη.

Δές τα Chario 100T ή 200T(ανάλογα τον χώρο σου).Δένουν εξαιρετικά με τον NAD(τα έχει σαν συνδυασμό η αδελφή μου).

http://www.chario.it/productline.php?prodline=5&lang=1

Καλημερα, τα συγκεκριμενα ηχεια τα εχω βρει 430.00 ευρω, γι"αυτο με ενδιαφερουν <<καινουρια>> demo καταστηματος. Το συστημα μου ειναι
pic up:Pro ject 1.2
cd player: nad c525bee
amblifier:nad c352
tuner:nad c425
& tannoy mx3 mercury
Τα ανωτερω ηχεια kef iq7 θα ταιριαξουν καλυτερα.
Ο χωρος μου ειναι 18τμ. Το τωρινο αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο απλα επειδη τα kef iq7 ηταν αλλη κατηγορια τιμης καποτε (1100.00ευρω περιπου) μηπως αναβαθμιστει το αποτελεσμα. Τα εχω ακουσει σε δυο χωρους με αλλους συνδυασμους και ηταν αρκετα αναλυτικα και καθαρα αλλα ποιο ουδετερα απο τα tannoy (που ειναι ποιο γλυκοηχα).

Last edited:
Τι γιατί;Γιατί δεν είναι καλά ηχεία.Τόσο απλά.

Εκτός άν στα δίνουν σε εντελώς χώμα τιμή...

Χμμμ...Πολύ λίγα...Λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι καινούργια...

Τι να σου πώ εσύ διαλέγεις.

Η γνώμη μου είναι να πάς για κανένα Chario ή Roister.

o φιλος agg70 θελει ενα ζευγαρι ηχεια μεχρι 450~500 ευρω μαξιμουμ, και επεμεινε στα iq7 επειδη σκεφτηκε οτι ειναι ευκαιρια να αγορασει με 430 ευρω, ενα ηχειο στην κατηγορια των 1000 ευρω, κανοντας την παραχωρηση οτι δεν ειναι ακριβως καινουριο και σφραγισμενο κλπ. Απο οτι διαισθανομαι τα ηχεια ειναι μεταχειρισμενα και προφανως παρατημενα σε καποια γωνια του μαγαζιου εκτεθιμενα σε οποιονδηποτε εχει τη διαθεση να παιξει με το volume ενος ενισχυτη...

Θα επαιρνα κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα, υπαρχουν ποιοτικες λυσεις. Ειναι και ο ψυχολογικος παραγοντας του εσυ πρωτος σκιζεις τις ζελατινες που μετραει...

Ακουω λοιπον, δωστε μου την ευκαιρια να σκισω ζελατινες. Περαν τουτου ομως μια κριτικη για τα Kef iq7 δεν διαβασα, σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον, μια και αναφερθηκε τα Roister Emafasis 25 πως παιζουν.
Τωρινο συστημα
Ampli:Nad c352
Cd play:Nad c525bee
Tun : Nad c425
Loud: Tannoy Mx3 mercury (αρκετα καλα, μουσικα διαφανα λεπτομερη)

Last edited:
προτασεις για ακροαση:

δαπεδου:

Mordaunt Short 914, 904i
Castle Knight 3 (αυτο θα το βρεις μονο εδω http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=42&Sub_id=71&Prod_id=295)
Tannoy F4 Custom
Monitor Audio BR5
Kef iq50
Q-Acoustics 1030i, 1050i

βασης: (με βασεις tele των 46 ευρω http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=4087)

Focal JMLab 706V
Kef iq30
Klipsch RB-61

προσεθεσα αλλα 2 στην παραπανω λιστα

Μεγαλη ζαλαδα παντως που θα παει ομως θα ξεμπλεξω, παλι τρεχαματα και ακουσματα.

ευχαριστη ζαλαδα να χεις χρηματα να ξοδεψεις για hifi στις μερες μας. Ας ειχα τη δυνατοτητα και ας εμπαινα στη διαδικασια να ακουω.. Αρχικα παρε ενα τηλ στην Audioevolution που ειναι Καλλιθεα να ακουσεις αυτο το ηχειο που ειναι απο μια παραδοσιακη εταιρια στο χωρο που δεν τυγχανει να ειναι και πολυ δημοφιλης στην Ελλαδα, αλλα βγαζει καταπληκτικα ηχεια. Κατι μου λεει οτι η καινουρια σειρα Knight που αντικαθιστα τη Richmond ειναι σουπερ. Το ηχειο ειναι και σε τιμη σουπερ επισης, αν θυμαμαι καλα 400~450...
Τα υπολοιπα θα τα βρεις σε καταστηματα κοντα σου , Καλλιθεα , Ν. Κοσμο...

Last edited: