kef iq7

ευχαριστη ζαλαδα να χεις χρηματα να ξοδεψεις για hifi στις μερες μας. Ας ειχα τη δυνατοτητα και ας εμπαινα στη διαδικασια να ακουω.. Αρχικα παρε ενα τηλ στην Audioevolution που ειναι Καλλιθεα να ακουσεις αυτο το ηχειο που ειναι απο μια παραδοσιακη εταιρια στο χωρο που δεν τυγχανει να ειναι και πολυ δημοφιλης στην Ελλαδα, αλλα βγαζει καταπληκτικα ηχεια. Κατι μου λεει οτι η καινουρια σειρα Knight που αντικαθιστα τη Richmond ειναι σουπερ. Το ηχειο ειναι και σε τιμη σουπερ επισης, αν θυμαμαι καλα 400~450...
Τα υπολοιπα θα τα βρεις σε καταστηματα κοντα σου , Καλλιθεα , Ν. Κοσμο...

o.k thanks

Ε μααααααααα....Ζητάει απόψεις.Του λένε με προθυμία,αλλά εις μάτην...Ανοίγει άλλα θέματα παράλληλα γι' άλλα μηχανήματα...Κάθε μερικές ημέρες ρωτάει γι' άλλο μηχάνημα...:BDGBGDB55:

Ε μααααααααα....Ζητάει απόψεις.Του λένε με προθυμία,αλλά εις μάτην...Ανοίγει άλλα θέματα παράλληλα γι' άλλα μηχανήματα...Κάθε μερικές ημέρες ρωτάει γι' άλλο μηχάνημα...:BDGBGDB55:

προσπαθουμε να γλιτωσει τη ζαλαδα αλλα απο οτι φαινεται την προκαλει μονος του-bye-

προσπαθουμε να γλιτωσει τη ζαλαδα αλλα απο οτι φαινεται την προκαλει μονος του-bye-

Τυχαια τα βρισκω στο ψαξιμο για ακουσματα, τα ανακατευω με τα περιορισμενα οικονομικα και βγαινει η σουπα χαλια. Ειμαι και αρχαριος......

Τυχαια τα βρισκω στο ψαξιμο για ακουσματα, τα ανακατευω με τα περιορισμενα οικονομικα και βγαινει η σουπα χαλια. Ειμαι και αρχαριος......

αν τα οικονομικα δεν ειναι για αγορες που θα κανουν τη διαφορα, τοτε μην κανεις αγορες και μην σπας το κεφαλι σου αδικα. Μουσικη ακους αξιοπρεπως, αλλαξες τοσα μηχανηματα, χαλαρωσε και απολαυσε τη μουσικη λοιπον. Τα μηχανηματα ειναι το μεσον οχι ο αυτοσκοπος. Οταν μπορεις οικονομικα, θα κανεις και την αγορα που πρεπει.

αν τα οικονομικα δεν ειναι για αγορες που θα κανουν τη διαφορα, τοτε μην κανεις αγορες και μην σπας το κεφαλι σου αδικα. Μουσικη ακους αξιοπρεπως, αλλαξες τοσα μηχανηματα, χαλαρωσε και απολαυσε τη μουσικη λοιπον. Τα μηχανηματα ειναι το μεσον οχι ο αυτοσκοπος. Οταν μπορεις οικονομικα, θα κανεις και την αγορα που πρεπει.

Κατανοητον.....παω να ακουσω. Καλημερα.

Re: Απάντηση: kef iq7

o φιλος agg70 θελει ενα ζευγαρι ηχεια μεχρι 450~500 ευρω μαξιμουμ, και επεμεινε στα iq7 επειδη σκεφτηκε οτι ειναι ευκαιρια να αγορασει με 430 ευρω, ενα ηχειο στην κατηγορια των 1000 ευρω, κανοντας την παραχωρηση οτι δεν ειναι ακριβως καινουριο και σφραγισμενο κλπ. Απο οτι διαισθανομαι τα ηχεια ειναι μεταχειρισμενα και προφανως παρατημενα σε καποια γωνια του μαγαζιου εκτεθιμενα σε οποιονδηποτε εχει τη διαθεση να παιξει με το volume ενος ενισχυτη...

Θα επαιρνα κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα, υπαρχουν ποιοτικες λυσεις. Ειναι και ο ψυχολογικος παραγοντας του εσυ πρωτος σκιζεις τις ζελατινες που μετραει...

και αν εβρισκες 600€ καινουρια;:afro:

Απάντηση: Re: Απάντηση: kef iq7

και αν εβρισκες 600 καινουρια;:afro:

θα ζητουσα ακροαση για να διαπιστωσω αν ειναι οντως καλυτερα απο τα καλα μοντελα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη σε αυτη την κατηγορια τιμης. Τα Iq7 ειναι παλιοτερο μοντελο και ισως αυτη τη στιγμη να υπαρχει σε αυτη την κατηγορια κατι καλυτερο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: kef iq7

θα ζητουσα ακροαση για να διαπιστωσω αν ειναι οντως καλυτερα απο τα καλα μοντελα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη σε αυτη την κατηγορια τιμης. Τα Iq7 ειναι παλιοτερο μοντελο και ισως αυτη τη στιγμη να υπαρχει σε αυτη την κατηγορια κατι καλυτερο.

στα 600€ οτι κι αν ακουσα δεν μου αρεσε περισσοτερο απο τα iq7...

Τοτε προχωρα να μου πεις και εμενα τι γινεται.
Με ποια τα συνεκρινες, τι χωρο εχεις, τι μουσικη ακους και το κυριοτερο ισως με τι θα τα <<κουνησεις>>

Τοτε προχωρα να μου πεις και εμενα τι γινεται.
Με ποια τα συνεκρινες, τι χωρο εχεις, τι μουσικη ακους και το κυριοτερο ισως με τι θα τα <<κουνησεις>>

με kef c7, tannoy mercury f4 και dali concept 6....
ο χωρος μου ειναι ενιαιος περιπου 45τ.μ. και η θεση ακροασης/θεασης ειναι στα 3 μετρα.
μουσικη jazz, funk, rock και ειναι πανω σε denon 1910.

Last edited:

με kef c7, tannoy mercury και dali concept 6....
ο χωρος μου ειναι ενιαιος περιπου 45τ.μ. και η θεση ακροασης/θεασης ειναι στα 3 μετρα.

Ποια Tannoy, mercury F4, τα Dali δεν τα εχω ακουσει, απο τα αλλα δυο για μενα ακουγονται καλυτερα, αλλα υπαρχει ενα αλλα ο χωρος εινα πολυ μεγαλος.

dali concept 6 , Kef c7 ειναι κατωτερα, γιατι τουλαχιστον στα δικα μου αυτια δεν...
Αν και αυτα που ειπες παλι ειναι φθηνοτερα απο τα iq7. Δεν ξερω πχ αν ακουγες Roister 8.2 πως θα σου φαινοταν.

Παντως η επιλογη σου ειναι σωστη γιατι εγινε με κριτηριο την ακροαση και το χωρο, και το γεγονος οτι εσκισες ζελατινες και ξερεις οτι ειναι καινουρια και παιζουν σαν καινουρια. Τα demo κλπ, δεν μπορει να ειμαστε καλοπιστοι οτι εχουν υποστει καλη χρηση και κατα συνεπεια οτι παιζουν οπως θα παιζαν καινουρια.

Με γεια, καλοακουστα φιλε μου :2thumb22sup:

dali concept 6 , Kef c7 ειναι κατωτερα, γιατι τουλαχιστον στα δικα μου αυτια δεν...
Αν και αυτα που ειπες παλι ειναι φθηνοτερα απο τα iq7. Δεν ξερω πχ αν ακουγες Roister 8.2 πως θα σου φαινοταν.

Παντως η επιλογη σου ειναι σωστη γιατι εγινε με κριτηριο την ακροαση και το χωρο, και το γεγονος οτι εσκισες ζελατινες και ξερεις οτι ειναι καινουρια και παιζουν σαν καινουρια. Τα demo κλπ, δεν μπορει να ειμαστε καλοπιστοι οτι εχουν υποστει καλη χρηση και κατα συνεπεια οτι παιζουν οπως θα παιζαν καινουρια.

Με γεια, καλοακουστα φιλε μου :2thumb22sup:

ευχαριστω πολυ....
ΟΚ η διαφορα σε αυτα που ακουσα ηταν απο 50-150€ φτηνοτερα σε σχεση με τα iq7, η διαφορα δε στον ηχο που βγαζουν τεραστια...
υπερβαση εκανα ετσι κι αλλιως στις εποχες που ζουμε...μαζι μας θα τα παρουμε;

ευχαριστω πολυ....
ΟΚ η διαφορα σε αυτα που ακουσα ηταν απο 50-150 φτηνοτερα σε σχεση με τα iq7, η διαφορα δε στον ηχο που βγαζουν τεραστια...
υπερβαση εκανα ετσι κι αλλιως στις εποχες που ζουμε...μαζι μας θα τα παρουμε;

Καλα ακουσματα, περιμενω εντυπωσεις γιατι με <<ενδιαφερουν>> και εμενα