mr_rebelos
Μέλος Σωματείου
Συγνωμη τωρα αλλα γνωριζετε πολλους που δινουν ολοκληρωμενο AV για δοκιμη στο σπιτι? Αυτο το κανουν μονο αντιπροσωποι των δικαναλων (και εκει μιλαμε για μηχανηματα πολυ ακριβοτερα απο τους ολοκληρωμενους).
Ποτέ δεν είναι αργά για μια αρχή. Κι εδώ που τα λέμε, όπως πάνε τα πράγματα αυτές είναι οι κινήσεις που θα σώσουν τα μικρομάγαζα. Αλλιώς θα ζουν και θα βασιλεύουν τα μεγαθήρια με τους άσχετους "παντογνώστες" πωλητές.
Μέσα σε όλα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση σε αυτόν τον ενισχυτή που όταν στέλνεις δικάναλο σήμα (stereo) να παίζει τα μπάσα και από τα μπροστινά αλλά και από το sub. Δοκίμασα όλες τις σχετικές ρυθμίσεις αλλά δεν το βρήκα. Αν το γνωρίζει κάποιος θα μου προσέφερε μεγάλη βοήθεια. Ευχαριστώ
Στον LX-70 έχει την επιλογή "PLUS" για το SUB, εκεί που ρυθμίζεις τα ηχεία αν θα είναι LARGE ή SMALL. Όταν επιλέξεις "PLUS", στέλνεται σήμα και στα ηχεία και στο SUB.
Δοκίμασα μετά από αρκετό ψαξιμο του manual και έβαλα ON to DIALOGΕ (Dialog Enhancement)και διαπίστωσα μια αισθητή βελτίωση άλλα όχι κάτι σπουδαίο. Μου διαφεύγει κάτι άλλο που θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.