Κεφαλή για technics mkII

Το ΝΑΝΟ τροφοδοτειται απο μετασχηματιστη 16v/500mA.Μια αμεση και αξιολογη βελτιωση που μπορεις να κανεις(οπως και σε αναλογα της Thorens,Pro-ject)ειναι ενα toroidal transformer τουλαχιστον 1Α.Σε ενα φτηνο phono που χρησιμοποιω-παρομοιο με pro-ject -εβαλα toroidal 1.6A και η βελτιωση-οχι διαφορα μονον-ειναι εξαιρετικη.Θεωρω αυτη την κινηση πολυ πιο σωστη απο μια ανακαλωδιωση βραχιωνα στο παρον σταδιο.Θα σε βοηθησει να κρινεις και πολυ πιο σωστα οποια κινηση κανεις στο συστημα σου.Επισης αν τελικα πας για ενα πικαπ που εχει μοτερ 16V,βαλε ακομη εναν ιδιο μετασχηματιστη.Σου συστηνω το 1.6Α και στα δυο.

Φίλε AUDIOLYTIC χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πρόταση σου για αναβάθμιση η οποία καί λογικότατη είναι καί πολύ ενδιαφέρουσα θα πρέπει να ξεκαθαρίσω οτι ειδικά στους pro-ject βραχίονες η πρόταση για ανακαλωδίωση δεν είναι καθόλου τυχαία.

Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που μετά την ανακαλωδίωση (με sixtream=200ευρώ=κόστος λογικότατο) μπορούμε κυριολεκτικά να μιλάμε για άλλο πικάπ!.
Εγώ προσωπικά έμεινα εκθαμβος με το αποτέλεσμα που έκανε ένα καλό πικάπ για τα λεφτά του (rpm9) να κοιτάει ευθέως στα μάτια υλοποιήσεις διπλάσιου κόστους.

Γιαυτό και όποιος παρακολουθεί τα posts μου θα έχει παρατηρήσει το πόσο συχνά προτείνω αυτήν την αναβάθμιση σε κατόχους pro-ject μαζί με το speed box.

Eγώ πάντως αν είχα ένα pro-ject και το άκουγα ανακαλωδιωμένο θα έχανα τον ύπνο μου!...

Φίλε AUDIOLYTIC χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πρόταση σου για αναβάθμιση η οποία καί λογικότατη είναι καί πολύ ενδιαφέρουσα θα πρέπει να ξεκαθαρίσω οτι ειδικά στους pro-ject βραχίονες η πρόταση για ανακαλωδίωση δεν είναι καθόλου τυχαία.

Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που μετά την ανακαλωδίωση (με sixtream=200ευρώ=κόστος λογικότατο) μπορούμε κυριολεκτικά να μιλάμε για άλλο πικάπ!.
Εγώ προσωπικά έμεινα εκθαμβος με το αποτέλεσμα που έκανε ένα καλό πικάπ για τα λεφτά του (rpm9) να κοιτάει ευθέως στα μάτια υλοποιήσεις διπλάσιου κόστους.

Γιαυτό και όποιος παρακολουθεί τα posts μου θα έχει παρατηρήσει το πόσο συχνά προτείνω αυτήν την αναβάθμιση σε κατόχους pro-ject μαζί με το speed box.

Eγώ πάντως αν είχα ένα pro-ject και το άκουγα ανακαλωδιωμένο θα έχανα τον ύπνο μου!...

Αν προσεξεις δεν ειμαι εναντιον της ανακαλωδιωσης.Εξ αλλου εχω ανακαλωδιωσει ουκ ολιγους βραχιωνες συμπεριλαμβανομενων και της project με αρκετους τυπους καλωδιων.Aπλα θεωρω οτι προτεραιοτητα κατα την γνωμη μου θα εδιδα στο τροφοδοτικο ακομη και το speedbox.Aνεφερα τον μετασχηματιστη αυτο διοτι επιτυγχανει αξιολογες βελτιωσεις και στοιχιζει 35 ευρω.Η βελτιωσεις που θα φερει πιστευω οτι θα βοηθησουν ωστε να εκτιμηθουν καλυτερα οι βελτιωσεις τοσο της ανακαλωδιωσης οσο και αλλων αλλαγων.Δεν θα εχει βεβαια την αλλαγη στροφων οπως το speedbox αλλα το κοστος ειναι πολυ μικρο,κατι που απο τα λεγομενα του φιλου μας dimmanoukas εχει σημμασια.

Πάντα ευπρόσδεκτες και ενδιαφέρουσες οι συμβουλές σου!
(Μην νομίζεις οτι δεν έμαθα και εγώ κάτι σήμερα..)