κεφαλη για thorens td 166mkii

haralas

Senior Member
31 January 2008
437
φιλοι με την αποφαση να επαναφερω το πικ απ μου thorens td 66 mkii αναζητω κεφαλη ο βραχιονας του ειναι ο tp11mkii/tp 62 ..

Το συγκεκριμένο πικάπ το παίζω με μια κεφαλή ΜΜ Audio-Technica AT-95E, προσιτή και εξαιρετική αγορασμένη από κάποιο ιντερνετομάγαζο προ ετών λόγω μη διαθεσιμότητας από την αντιπροσωπεία.

δεν θελω πανω απο 100-120 ... θελω και ιμαντα... ποια η γνωμη σου για καποια shure η stanton ?..

Πάρε την Shure M97xE έχει νομίζω γύρω στα 100 και αργότερα βάζεις και βελόνα Jico SAS...

λες να ταιριαζει σε ενδοτικοτητα και βαρος με τον βραχιονα μου ?

Οι Shure είναι πολύ καλές, για τις Stanton δεν έχω άποψη. Με τα λεφτά αυτά παίρνεις μιά καλή εισαγωγική Grado την οποία μετά μπορείς να αναβαθμίσεις με άλλη βελόνα. Ο ιμάντας κάνει γύρω στα 20 ευρώ, προσπάθησε να βρεις γνήσιο της thorens, υπάρχουν ακόμα μερικοί.

διαβαζω στο πρεσπεκτους του yamaha as2000 input sensivity mm 2.5 mv/47 kω , εν ταξει 47kω ειναι η κανονικη ευαισθησια της εισαδου κεφαλης κινητου μαγνητη ,τι γινεται ομως με τα 2.5 mv οπως γραφει εαν η κεφαλη πχ η grado prestige red εχει εξοδο 5mv? ... μηπως προβλημα συμβατοτητας ?

την εποχή τους τα πήγαιναν καλά με καλές shure και stanton.
Γενικά υψηλής ενδοτικότητας ΜΜ