μιμουνται τις mc στην κατασκευη; γιατι; κερδιζουν σε ποιοτητα ηχου;
ομολογω πως δεν ηξερα κατι τετοιο. και δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα να πω την αληθεια.
.... παραδειγμα το κελυφος προσατσιας της βελονας για να κανω του χειρισμους με ασφαλεια δεν κρατιοταν απανω και επεφτε, υστερα η καθετη γωνια προσοψης δεν ηταν τοσο καθετη κλπ... οποτε εκανα και μια πατεντα που οταν εχω χρονο θα βαλω φωτο για να την δει και ο Βλαντ.
Μετανοιωσα που δεν το παρηγγειλα εξ αρχης με την κεφαλη του αναρτημενη και ρυθμισμενη απο την εταιρια ....
....Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον ηχο. Περισσοτερο απο καθε αλλο πικαπ που ειχα.
Γιωργο, πιστευω να καταλαβαινεις (και ελπιζω να το'χεις κανει ετσι), οτι ολες οι μετρησεις πρεπει να ειναι με βαση την πραγματικη θεση της κεφαλης πια..
Εντοπισες τι εφταιγε; Κεφαλη,headshell,βαση βραχιονα.....?H πατεντα που ειχα πει οτι εκανα για να ειναι συμφωνο με ολους τους αξονες ( με αλφαδια καθρεφτακια κλπ)...
Εντοπισες τι εφταιγε; Κεφαλη,headshell,βαση βραχιονα.....?
Τωρα η ακιδα ειναι καθετη στο δισκο?
Το έστησα και παίζει καλααα! Φωτογραφίες κ βίντεο πως ανεβάζω; Μόνο από τον υπολογιστή δίνει επιλογή; γιατί μπαίνω από κινητό και δε βλέπω κάποια επιλογή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.