Κεφαλή υψηλής ή χαμηλής εξόδου;

το Black Cube SE ειναι κατα τι πιο μουσικο το ντινο πιο αναλυτικο και πιο ψυχρο, αλλα μην φανταστεις τεραστιες διαφορες. το ντινο σθγουρα την δουλευει την καρατ.
Αλλα υπεραναλυτικη κεφαλη και ψυχρο φονο;
Εγω θα εβαζα μπενζ με το ντινο.

Βρε με έχετε μουρλάνει...

Να πάρω τελικά υψηλοέξοδη που έχει και λουκούμι δώρο; :chinscratch:
Άσε που θα μου μείνουν και 800 ευρώ για σουβλάκια...

θα την σηκωσει ανετα
ουτε βιαγκρα νατανε
σοβαρα τωρα δοκιμασε το
πιστευω θα σε καλυψει
ακου βρε και την μπενζ του Ηλια.

Βρε με έχετε μουρλάνει...

Να πάρω τελικά υψηλοέξοδη που έχει και λουκούμι δώρο; :chinscratch:
Άσε που θα μου μείνουν και 800 ευρώ για σουβλάκια...

Ααα, εσύ θες να κάνεις δουλειά και είσαι και τσιφούτης.
Θες να κάνεις καλή δουλειά αλλά θες και σουβλάκια και θες και το γλυκάκι σου. Εσύ χρύσε μου δε θέλεις αναλογικό, πρόσκληση σε γεύμα θες....

Πλήρωσε τα φτηνά, για να πλήρωσεις μετά ξανά για τα ακριβά, έτσι για να μάθεις (και έγω έτσι έμαθα - κλαψ ... )

Ε, παραβγήκα εκτός budget με το πικάπ... Από τα 1400 πήγα σχεδόν στο πεντοχίλιαρο...
Μην κάνω το ίδιο και με την κεφαλή! :p
Λάου λάου...

ε μα παιρνεις πλατω του 5εντοχιλιαρου και θες κεφαλη και φονο του κατοσταρικου;
βαλε και κανενα γραμματιο

Νταξ... Όχι και του κατοστάρικου. Phono και κεφαλή είναι της τάξης του ενάμισι χιλιάρικου!
Άσε που θεωρώ την κεφαλή αναλώσιμη και δεν θα έδινα 3-4 χιλιάρικα μόνο για αυτήν...

Χμμ... τώρα που το σκέφτομαι μήπως έχεις δίκιο και πρέπει να ανεβάσω την τιμή κάποιων δίσκων που πούλησα για να βγάλω τα σπασμένα; :flipout:

Χμμ... τώρα που το σκέφτομαι μήπως έχεις δίκιο και πρέπει να ανεβάσω την τιμή κάποιων δίσκων που πούλησα για να βγάλω τα σπασμένα;

λαικη παροιμια οποιος θελει τα πολλα, χανει και τα λιγα

Άσε που θεωρώ την κεφαλή αναλώσιμη και δεν θα έδινα 3-4 χιλιάρικα μόνο για αυτήν...

ουτε κι εγω και ξερουμε τον λογο τον δικο σου και τους δυο λογους τους δικους μου

Re: Απάντηση: Κεφαλή υψηλής ή χαμηλής εξόδου;

το Black Cube SE ειναι κατα τι πιο μουσικο το ντινο πιο αναλυτικο και πιο ψυχρο, αλλα μην φανταστεις τεραστιες διαφορες. το ντινο σθγουρα την δουλευει την καρατ.
Αλλα υπεραναλυτικη κεφαλη και ψυχρο φονο;
Εγω θα εβαζα μπενζ με το ντινο.

Συμφωνώ και εγώ σε αυτό ( όχι φυσικά ότι έχει και κάποια βαρύτητα η γνώμη μου...), αλλά αν θες και οικονομία μάλον Dino - Benz.

το Back cube σε τίμη παίζει;