Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω...! Εάν υπάρχει κανένας χριστιανός να με βοηθήσει γιατί αρχίζουν και μου σπάνε τα νεύρα και θα τα ξυλώσω όλα πανώ...! :violent-smiley-030:
Το πιάνω φίλε malakudi όντως υπακούει στις εντολές που λαμβάνει από το δέκτη... Το έχω ελέγξει...
Κλείδωσε χωρίς να κινήσω το πιάτο... Κούνησα ελάχιστα ώστε να κλειδώσω κάτι λίγο καλύτερο σε σήμα...
κενραρισε τον Αstra 19Ε καλυτερα πρωτα
0 του μοτερ να κοιταει τελεια τον asrtra 19
μετα απο πισω οπως εισαι λιγο αριστερα πιασε με τα χερια το ΜΟΤΕR και πηγαινε ολη την εγκατασταση αριστερα λιγο μεχρι να χασεις το σημα απο τον astra 19
βαλε ρυθμισεις disec 1.2 και με μικρες κινησεις ξεκινα να πιανεις τους κοντινους δορυφορους ενεργοποιοντας το disec 1.2 ξεχωριστα καθε φορα για καθε δορυφορο που προσπαθεις
@να προσεξεις οτι η κινιση που εκανες προς αριστερα και χαθικε το σημα απο τον astra θελει μικρορυθμισεις καλη επιτυχια
Διαφωνώ με αυτές τις οδηγίες. Δεν υπάρχει λόγος να βρει στο σημείο 0 άλλο δορυφόρο. Από τη στιγμή που ο δέκτης έχει USALS, πρέπει να δώσει εντολή το πιάτο να πάει στο δορυφόρο που θα χρησιμοποιήσει για την πρώτη στόχευση. Αν θέλει να δοκιμάσει πρώτα με 19, ΟΚ, αλλά όχι το μοτέρ στο σημείο 0.
Ο σωστός τρόπος είναι αυτός που περιγράφω εγώ, αν έχεις δέκτη με USALS.
nο problem οπως θελεις εγω ετσι ρυθμισα την εγκατασταση μου
αλλα εδω δεν τιθετε θεμα σωστου τροπου
αυτα τα Moter εχουν δυο τροπους ρυθμισης εσυ πιστευεις οτι το usals ειναι ποιο βολικο εγω πιστευω το αντιθετο
το μελος ας πραξει με οποιο τροπο νομιζει
Για SG2100 για Ραφήνα, το longitude πρέπει να ρυθμιστεί στο 38, και το elevation του πιάτου στο 24.
Κι αν το πιάτο δεν έχει ρυθμίσεις για elevation ; :listen:
Τι εννοείς; Να μην έχει καθόλου ενδείξεις από μοίρες; Έστω μία απλή ένδειξη για το elevation με βήμα ανά 10 μοίρες έχουν όλα!
Δεν θα το έλεγα !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.