Κεντρικό και surround ηχεία για τον 1909

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
Παιδιά καλημέρα και καλή Χρονιά.. :grinning-smiley-043

Περιμένοντας τον Denon 1909 σκεφτομαι να αντικαταστήσω τα περιφερειακά ηχεια στο συστηματάκι μου με κάτι καλύτερο. Τα τρέχοντα ηχεια (κεντρικο και πισω) ειναι κατι μικρά της Sony που πλεον δεν παιζουν καλά (ενω εχουν φαει και μπολικα χτυπήματα με αποτελεσμα π.χ το κεντρικο να αποδιδει σαν ραδιόφωνο της δεκαετιας του 40)..

Θα ήθελα να ρωτήσω για προτάσεις για κεντρικο + surround ηχεια που να ταιριαξουν με τον Denon 1909 και τα μπροστινά B&W DM-602 που εχω..

Προυπόθεση (λογω έλλειψης χώρου) να ειναι μικρά και να παιζουν τουλάχιστον αξιοπρεπώς..

δεν ξέρω από θέμα κόστους, αλλά λογικά και λόγω των μπροστινών σου η πρώτη σκέψη πάει στα B&W M1 που πάνε ως 200 περίπου ανά τεμάχιο...

Το ιδανικότερο είναι να επιλέξεις ίδια μάρκα ίδια σειρά..Ανάλογα με τα οικονομικά σου βέβαια...

Eυχαριστώ πολύ. Θα παω να δω B&W απλά κοιταζα και εναλλακτικές.. Το προβλημα μου ειναι κυριως το κεντρικο που πρέπει να ειναι μικρό γιατι το εχω πανω στο έπιπλο (εκτος εαν φτιαξω μια μικρή βαση τοιχου και το βάλω εκεί αλλα´με την τρέχουσα διαρύθμιση δεν με πολυβολευει..

Πάντος όπως είπαν και παραπάνω καλό θα ήταν να επιλέξεις ίδια μάρκα και ίδια σειρά. Τώρα αν δεν σε βολεύει στην τοποθέτηση...προσπάθησε να σε βολέψει :BDGBGDB55: