Κέντρο ή περιφέρεια?

Καλημέρα
πιστευω για ολα φταινε οι τραπεζες που δεν δεχονται υποθήκη σπίτια-οικοπεδα στην επαρχία

Βάζεις στοίχημα ότι όσα off topic και να κάνουμε, το θέμα θα ξαναγυρίσει στις τράπεζες????:rolleyes::rolleyes:-bye-

Ευτυχώς που δεν βάζω στοιχήματα.:grinning-smiley-043

Αναφορικα με το οτι οι Θεσσαλονικεις τα κανουν κ.λο στην Χαλκιδικη, οι Αθηναιοι στην Κορινθο, κλπ.
Ερωτηση, υπο το ιδιο πρισμα:

Οι κατοικοι των Νοιτιων προαστειων, δεν κανουν κ.λο την Γλυφαδα πχ ?
Το μισο λεκανοπεδιο δεν κανει κ.λο ολη την παραλιακη απο Βαρκιζα μεχρι Θυμαρι - Λεγρενα ?

Μηπως ειναι τελειως κουφο τελικα να λεμε οτι ερχονται οι αλλοι και μας τα κανουν κ.λο

Οδηγους απο επαρχια εχετε δει πως κινουνται στο κεντρο ?

Απόλυτα σωστός! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Κέντρο ή περιφέρεια?

αφού είχα προφανώς εξασφαλιστεί επαγγελματικά. Αυτό το τελευταίο είναι το σημαντικότερο παιδιά!

+1000.
Αν ήμουν στο δημόσιο πχ άνετα θα ζητούσα μια μεταθεσούλα σε ένα χωριό με 40-200 κατοίκους.
Μέχρι πριν λίγο καιρό τουλάχιστον.....

Κι όμως δέν είμαι στο δημόσιο Κάλλη μου :grinning-smiley-043

Δεν το προσωποποίησα, αλλά για κάποιον μη ελεύθερο επαγγελματία, υπάρχουν πολύ λίγες δυνατότητες για να δουλέψει στην επαρχία. Πάντως θεωρώ τραγικό το φαινόμενο της αστυφιλίας.
Το όνειρο κάθε νέου/ας της επαρχίας είναι να ζήσει στη μεγάλη πόλη. Για να μπορεί βέβαια μετά να την βρίζει και να επιστρέφει στο χωριό τις αργίες και τις σχόλες. Να δούμε σε λίγα χρόνια ποιοί θα κάνουν τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους....

Στην επαρχία υπάρχουν ευκαιρίες -καμιά φορά και περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις-για ελεύθερους επαγγελματίες.Τα πάντα είναι συνάρτηση των αναγκών των ανθρώπων της επαρχίας και του πόσο είναι ώριμη η αγορά να δεχτεί αυτό που υπάρχει στο μυαλό σου.

Δεν πέφτουν όμως όλες στα πόδια σου, ούτε έχουν όλες οι επιχειρήσεις επιτυχία.

Για τους νέους της επαρχίας, όπως ήμουν και γω κάποτε, η Αθήνα και γενικά οι μεγάλες πόλεις είναι κάτι σαν πυροφάνι. Το θέμα είναι όταν έρχεται η στιγμή της απόφασης για το αν θα επιστρέψουν ή όχι...

Για τους νέους της επαρχίας, όπως ήμουν και γω κάποτε

πόσο παλιά δηλαδή?

FinosFilm2.jpg