KEPΔIΣA ΣTO ΛOTTOOOOOOOOOO....

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
0,43 λεπτά!!!!!!!:D :D
Παίζω που και πού και είδες τί τύχη?:D :D
Kρίμα που τα πολλά λεφτά είναι στημένα...

MHTΣ said:
0,43 λεπτά!!!!!!!:D :D
Παίζω που και πού και είδες τί τύχη?:D :D
Kρίμα που τα πολλά λεφτά είναι στημένα...
Αν κρίνω από φιλικό μου πρόσωπο που είσέπραξε ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ποσό στο τζόκερ, μάλλον δεν είναι στημένα...

Kοίτα η αλήθεια είναι ότι και εμένα ένας συγγενής κέρδισε 25.000.000 δραχμούλες αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα μεγάλα ποσά είναι προγραμματισμένα...

Εγώ μόνο στο στοίχημα έχω κερδίσει λεφτά, τυχερά παιχνίδια δεν παίζω (δεν είμαι και ιδιαίτερα τυχερή)....

Πραγματι τα μεγαλα ποσα πρεπει να εινα προγραμματισμενα κατα τις γιορτες (Χριστουγεννα, Πασχα,...) κατα πως δειχνουν οι στατιστικες!

Απάντηση: Re: KEPΔIΣA ΣTO ΛOTTOOOOOOOOOO....

Λαμπαδαριου Παναγιωτης said:
Αυτα ειναι λεφτα. Ωραια. και τωρα πες μας το ονομα του και το τηλεφωνο και την νδιευθυνση να παμε να του ζητησουμε δανεικα. χι χι
ή να τον κλέψουμε....:D :D :D :D

Δεν ξέρω αν γνωρίζετε, αλλά η γυναίκα του αντιπροέδρου του οργανισμού έχει κερδίσει το ΛΟΤΤΟ μόνο 7 φορές μέχρι σήμερα!!!!Αυτό είναι....αν έχεις τύχη....

Νικόλας

Nikolas_T said:
Δεν ξέρω αν γνωρίζετε, αλλά η γυναίκα του αντιπροέδρου του οργανισμού έχει κερδίσει το ΛΟΤΤΟ μόνο 7 φορές μέχρι σήμερα!!!!Αυτό είναι....αν έχεις τύχη....

Νικόλας
Tύχη. Λέμε τώρα...

Re: Απάντηση: KEPΔIΣA ΣTO ΛOTTOOOOOOOOOO....

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ said:
Αγαπητέ ΜΗΤΣ, αν θέλεις βάζω και εγω "μέρος των εξόδων" για το επόμενο δελτίο ΛΟΤΤΟ, που θα γράψεις!!!:) Τέτοια λεφτά, δεν χάνονται!!:D :D
NAI! Kαι θα μοιραστούμε τα KEPΔH! Aπό 0,215 έουρα ο καθένας!