KeySonic Wireless Mini Keyboard

???? Εσύ πιο πάνω είπες ότι άλλα usb πληκτρολόγια μπορούν. Σε ενσύρματα αναφέρεσαι??? Και σιγά το ιερό δισκοπότηρο. Δλδ τόσο σημαντικό είναι???

???? Εσύ πιο πάνω είπες ότι άλλα usb πληκτρολόγια μπορούν. Σε ενσύρματα αναφέρεσαι??? Και σιγά το ιερό δισκοπότηρο. Δλδ τόσο σημαντικό είναι???
Μη τρελένεστε. Δεν είναι και κανά βιομηχανικό μυστικό....

Απλό και φτηνό (και από τα λίγα ακόμα)...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978166&product=784575

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/154&cl=us,en

Μα αυτό συνδέετε σε ps/2. Οπότε λογικό είναι να λειτουργεί. Χωρίς να συνδέετε σε ps/2 υπάρχει ναι ή ου??

Λάθος διατύπωση μου - μιλούσα και για το BIOS σε εκείνη την πρόταση και το Μ$ πληκτρολόγιο μου δούλευε με το BIOSαλλά το keysonic είχε περίεργη συμπεριφορά - έμπαινε στο setup αλλά μετά κόλλαγε - εκτός αν είχα και το PS2 πληκτρολόγιο συνδεδεμένο, οπότε δούλευε και το keysonic - ουφ!

Είναι σημαντικό γιατί σημαίνει ότι μπορείς να ανοίξεις το PC από μακριά ακόμα και αν είναι σε Ηibernation / off. Το τηλεκοντρόλ δουλεύει μόνο αν το PC κοιμάται... Κάτι που μάλιστα στο δικό μου δεν δουλεύει! λόγω χαζού BIOS.

Άρα είναι πρόβλημα μεταξύ BIOS και πληκτρολογίου. Δεν συνεργάζονται σωστά.
Μα τα ασύρματα USB πληκτρολόγια μπορούν να ανοίξουν το PC όταν είναι σε hibernation. Όταν είναι τελείως κλειστό δεν μπορούν.

Το s3 είναι το sleep που επίσης λέγετε STR - Suspend To Ram.
Δηλαδή γράφει τα δεδομένα στη μνήμη και πάει για ύπνο, ρίχνοντας τη λειτουργία σε standby...

Άρα αυτό είναι το hibernation, σωστά??? Άρα δεν μένει ανοιχτό. Στο S1 μένει??

................και αναβοσβηνει το λαμπακι του σκληρου στο κουτι ενω σε hybernation ειναι σαν να κλεινεις τον υπολογιστη.

απο stand by επανερχεται αμεσως αλλα απο hybernation ειναι σαν να φορτωνει κανονικα αλλα απο την μνημη και αργει καπως

Last edited: