Κharmacoma τι λές????? Γιά τα καλώδια???

saitisgr

Banned
19 December 2006
1,513
Δυστυχώς εδώ
Εχω δίκιο γιά μερικά πράγματα????
Να χαρείς τα νέα σου καλώδια ηχείων...Revelation....της VD.....
άν και εγώ θα πήγαινα σε Genessis κατ ευθείαν ..
Πρόσεχε μόνο γιατί λίγοι γνώστες του χώρου ξέρουν οτι ο Καναδάς δεν παράγει μόνο σανίδες......ποιός το είπε???????Μάντεψε!!!.....αν μου πείς όνομα κέρδισες.....
Να τα χαρείς τα καλωδιάκια......
περιμένω εντυπώσεις....

Χτες παρελαβα ενα Virtual Dynamics Revelation Version 2 καινουργιο απο το εργοστασιο. Αντικατεστησε ενα Acoustic Zen Hologram.

Πρωτη φρικη που τρως με τα καλωδια ειναι οτι δεν μπορεις να τα εγκαταστησεις με τιποτα. Και λεω "εγκαταστησεις" γιατι πραγματικα ειναι σαν συσκευες και οτι πιο δυσκαμπτο υπαρχει παγκοσμιως. Σκεφτειτε μου πηρε κανα μισαωρο να τα βαλω!

Το καλωδιο ειναι εκπληκτικο. Το συστημα μου ακουστηκε ετσι οπως δεν πιστευα ποτε οτι μπορουσε να ακουστει. Παρολο που ειναι τελειως αστρωτο και η εταιρια προτεινει τουλαχιστον 200 ωρες πριν βγουν ασφαλη συμπερασματα. Θα μπορουσα να σας περιγραφω κανα μισαωρο για τις αλλαγες που επεφερε αλλα εκτος απο οτι ειναι κουραστικο και βαρετο ειναι και δυσκολο τωρα πια. Το συστημα εχει φτασει σε τετοιο σημειο που πραγματικα δεν περιγραφεται. Πρεπει να το ακουσεις.

Φιλε Σταυρο ειχες δικιο τελικα για το Revelation.

Disclaimer: Δεν πουλαω καλωδια

Εισαι σιγουρος οτι ακους διαφορες? Μηπως εχεις παραισθησεις? Εχεις παει σε κανα ψυχιατρο τωρα τελευταια?

Πρόσεχε μόνο γιατί λίγοι γνώστες του χώρου ξέρουν οτι ο Καναδάς δεν παράγει μόνο σανίδες.....
Ο Καναδάς παράγει κ τους εξαιρετικούς Bryston, είμαι άλλωστε ένας πανευτυχής κάτοχος ! :worshippy:

Κharmacoma με γεια τα καλώδια. :SFGSFGSF:
Προσωπικά δεν βαριέμαι να διαβάζω, οπότε αν θες προσπάθησε να μας μεταδώσεις αυτά που ακούς...

Καλοάκουστα βρε!
Καλά βρε θηρίο; Πως τα δάμασες;
Να τα προσέχεις μάνα μου που κοιμάσαι στο ίδιο δωμάτιο με αυτά! :flipout:

Καλοάκουστα μπρε!

Δε μας είπες όμως, τι είναι;
Κροταλίες, οχιές, κόμπρες; :flipout:
Απ' ό,τι μου είπε ο Μιχάλης (Tzimisce) και γράφεις κι εσύ εδώ, μάλλον θέλουν θηριοδαμαστή κι όχι χαϊφιντελά τα συγκεκριμένα...:D

Καλά βρέ τα κορυφαία καλώδια που είχες πρίν τι θα τα κάνεις???
σε ερωτώ γιατί εγώ πουλάω καλώδια τα δικά μου...

Φιλε geopolitis πραγματικα ειναι απιστευτο το καλωδια για τα λεφτα του. Χτυπαει καλωδια πολλαπλασιας τιμης ευκολα. Απλα θελω να παω σε κατι αρκετα παραπανω.

Τι τιμής Μιχαλάκη???χτυπάει το απίστευτο καλώδιο που εσύ δεν πουλάς????
αλλά χαρίζεις????

σε σχέση με εμένα που πουλώ καλώδια?????