κι ομως αναστηθηκε!!!!!!

Μανωλο

Senior Member
20 March 2010
535
Barcelona
καλησπερα φιλοι μου!!!!!
σημερα ειμαι πολυ μα πολυ ευτυχισμενος!!!!!:award:
πριν κανα μηνα ψαχνοντας στην αποθηκη του συγχωρεμενου πλεον παππου μου (ας ειναι καλα εκει που ειναι) ανακαλυψα ενα αρκετα παλιο ραδιοφωνο...προκειται για ενα korting billy 21028 το συγκεκριμενο ειχε κατασκευαστει το 1959 και φοραει πανω ECH81 EF89 EBC91 EL95 και παιζει μονο στα am και lw.
να πω την αληθεια δεν γνωριζω και πολλα απο λαμπες μονο οτι el 95 χρησιμοποιειται στην εξοδο....οταν το κουμπωσα στο ρευμα ακουγα μονο ενα βομβο ανοιγω λοιπον και βλεπω μεσα τις λαμπες ολες αναβουν εκτος απο την el95 με απλη λογικη ......λεω να ρισκαρω και παραγγελνω λοιπον μια el95 απο ebay την οποια παρελαβα χτες... σημερα το πρωι λοιπον ανοιγω κουμπωνω turn up the volume και μετα απο καποια δευτερολεπτα ακουω εναν παχυ βαρβατο ηχο να ερχετε απο τα μεσαια γυριζοντας τον μεταβλητο πιανω ερα να παζει so sad απο marianne faithfull αυτο ηταν...πραγματικα ενα ριγος αισθανθηκα να κατακλυζει το κορμι μου ενω ο πατερας που ηταν στο χωρο γυρισε με κοιταξε και μου ειπε εχει να παιξει 30 χρονια!!!!! συντομα θα ανεβασω φωτος απο το εσωτερικο και κανα βιντεακι απο youtube με τον γλυκο του πραγματικα παχυ ηχο του.....

Last edited:
Μανώλη δεν είναι κακή ιδέα να αλλάξεις ολους τους ηλεκτρολυτικούς
πυκνωτές που εχει το ράδιο γιατί μετά απο 30 χρόνια λογικά θα
είναι ολοι για πέταμα και ο κίνδυνος για εκρήξεις είναι πραγματικά μεγάλος !