Κι όμως είναι αληθινό!!!

Λες τα Χριστούγεννα που έρχονται να της πάρω μια 32αρα LCD και να της ζητήσω να μου πάρει το Playstation 3?? :music-smiley-006:

panosxgr said:
Αυτό που φοβάμαι είναι μην καταλήξουμε καμιά ημέρα να πηγαίνουν και να αγοράζουν οι γυναίκες μας τηλεοράσεις μονο και μονο απο την εμφανιση και δεν θα σηκωνουν και κουβεντα! Αντε μετα εσυ να κατσεις να της εξηγησεις για χαρακτηριστικα, αν υποστηριζει 1080ρ και όλα αυτα. Το σιγουρο ειναι οτι θα αγοραζουν τα πιο ακριβα, εκει που εμεις ημασταν συντηρητικοι! Αλλα μηπως με τα δικα τους λεφτα θα το παιρνουν να μου πεις!!! :dead: :bang: :blink: :damnyou:

Αυτό που φοβάσαι είναι πραγματικότητα.
Η γυναίκα μου θέλει νέα tv αρκεί αυτή να είναι 42άρα και χρώματος μαύρη. :flipout: :flipout: :flipout:

Ελα μου ντε που κάνει και 3000 χιλιάρικα λέω εγώ τώρα.
Έπιασες για πια μιλάω εεε......;;;;

Μην καταληξουμε να βλεπει η γυναικα με τις φιλες της ταινιες στο home cinema αραγμενες με τις μπυριτσες τους και εμεις να κραταμε τα παιδια και να πλενουμε τα πιατα!!! :slapface: :twoguns: :violent-smiley-030:

για να μη γίνει αυτό πρέπει να αφήσουμε προς ρύθμιση κάποια ομιχλώδη παράμετρο λειτουργίας. Ή απλώς να βάζουμε-βγάζουμε κάθε φορά το σχετικό καλώδιο. :p

panosxgr said:
Μήπως αρχίζει με "P" και τελειώνει σε "eer"??? :music-smiley-005:

Α, γι'αυτό μου πλασάρετε όλοι τις pioneer σαν τις καλύτερες και τρίχες κατσαρές....
Έχει πέσει παντόφλα!!! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043