κι όμως ....

D I M __ Z

AVClub Fanatic
27 June 2006
11,105
Ελλάδα
δεν είναι πίνακες ζωγραφικής ....

εκτός από την αγριόγατα εννοείται .....!!

Attachments

• Boyd-1.jpg
    Boyd-1.jpg
    85.4 KB · Views: 134
Last edited:
.... γυναίκα ....

.... δεν είναι καιρός να αλλάξουμε κουρτίνες στα παράθυρα ???

εεεεχμμ .... έχω μιά ιδέα ....:flipout::flipout::flipout:

το δικο μου συστημα ειναι κουτες 816 συν τρακτριξ, ποιο μεγαλη ομως, παει στους 224 κυκλους και μεγαλυτερο driver, Altec 288 αλνικο
Ειχα και 815 με διπλα μπασα, αλλα αυτες δεν πανε κατω απο 100 κυκλους και οι κορνες μεσα σε αυτες πρεπει να ειναι εκτος μηχανικης φασεως, αλλα αυτο ειναι το μικρο του συστημα ομως και λιγο λαθος δεν πειραζει.
οι 14 κυκλοι ειναι καπως παρατραβηγμενοι ομως με αυτην την μικρη επιφανεια ανοιγματος.Η φτωχη μου γνωμη παντως.

νομίζω οτι οι 14 κύκλοι αναφέρονται για το ''μεγάλο'' σύστημα το οποίο είναι με altec 816 και κοινό σαμπγούφερ (αυτό που είναι πίσω από το τραπεζάκι με το σκάκι και καταλήγει στις γωνίες) ....., αλλά και πάλι είναι κάτι το οποίο νομίζει οτι το είπε ο ιδιοκτήτης ...

"This is the big system. This is pair of MTM Altec 816 clones with a shared subwoofer. Each speaker has it's own tube
power amp.......The thing that looks like a wooden box on the floor behind the marble top table (with the chess set) is a Sennsurround subwoofer driving a bass horn with an 18" woofer. This subwoofer section drives a horn with a mouth in each corner
of the room. With the mouth in the corner, it should appear 4 times larger than the actual opening. I think Boyd said
that the sub can go to 14 Hz. "

Last edited: