Kick-Ass

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: KICK ASS

Μέτρια .... γέλασα σε καμιά 2-3 φάσεις αλλά μέχρι εκεί.
Και να μην την δείτε δεν χάνετε τίποτα.

Ευχάριστη έκπληξη η ταινία.Ψήφισα καλή διότι είναι μια καλή ταινία.Η ώρα πέρασε ευχάριστα.

Από τις καλύτερες του είδους της, με πολύ καλο σενάριο, με δράση, βία, γέλιο, καλούς ηθοποιούς, πολύ δεμένη και προσεγμένη σκηνοθεσία και κυρίως, γαμώ τα soundtack, από μεγάλους composers όπως John Murphy, Marcus Vries, Danny Elfman και τραγούδια από Prodigy μέχρι Μorricone.
Ίσως η μοναδική ταινία που έτυχε να δω 3 φορές σε 3 μέρες με διαφορετικές παρέες και την ευχαριστήθηκα και τις 3 φορές!!

Πολύ ιδιαίτερη ταινία...
Είτε θα σας αρέσει πολύ ή θα τη μισείσετε.
Εμένα πάντως μου φάνηκε από αρκετά έως πολύ καλή...

Απάντηση: KICK ASS

αρρωστημενη και πολυ κυνικη με αρκετες αντιθεσεις,κυνισμος με το μηνυμα που περναει στην αρχη,οτι δεν υπαρχουν υπερηρωες και ταυτοχρονα αυτοδιαψευση με την εμφανιση της μικρης ηρωιδας που εκανε ''παππαδες'',αρρωστημένη απο την ωμη βια που χρησιμοποιησαν,που για μενα δεν κολλαει με την χιομοριστικη διαθεση που δημιουργειται κατα διαστηματα στη ταινια.
Διαφορετικη θα την ελεγα εν ολιγοις.

Απάντηση: KICK ASS

Μάλλον :flipout::flipout:

Μη χειρότερα δηλαδής!:flipout::flipout:

Πήγα χτες στο (μεγαλύτερο) του Ξυλοκάστρου,μαζί με έναν φίλο μου και ήθελα να του την προτείνω (τις έχει δεί όλες τις καινούριες,Prince of Persia,Robin Hood,Iron Man 2, etc)

Πουθενά..
Ρωτάω τον υπεύθυνο και μου είπε οτι δεν την έχουν καν δειγματήσει !

Κουλαμάρες...

Πολυ καλη ταινια.Η μικρη ολα τα λεφτα...

+1

Aπο τις καλυτερες της χρονιας στο ειδος της.

Τί έγινε ρε παιδιά ?

Στο Ξυλόκαστρο που είμαι, δεν την έχουν δειγματήσει ακόμα στα Video Clubs !!!!!!

Τους ξέχασε η Odeon ?:7SFGSFG:

Και στο δικο μου DVD club ειχαν φερει μονο 1 κοπια με αποτελεσμα να ψαχνω να την δω 2 μηνες.

Last edited:

Κορυφαια στο ειδος της. Διασκεδαστικο και αρκετα πρωτοτυπο σινεμα σε ολο του το μεγαλειο. Προτεινεται ανεπιφυλακτα, αλλα μην περιμενετε τιποτα φιλοσοφιες, ετσι? Θα δειτε οτι λεει ο τιτλος.
Ψηφισα πολυ καλη και αναμενω το σικουελ.

Ταινιάρα! (γελαω που το λεω αλλα το πιστευω :p)

PS Ι'm in love with the kid....:p

Η ταινία χτυπάει εκεί που πονάει σήμερα η ανθρωπότητα. Στην πλήρη αδιαφορία για τον συνάνθρωπο μας. Πως ένα πιτσιρικάς με γελοία στολή δείχνει ότι το να είσαι ήρωας στη σημερινή εποχή είναι δύσκολο, αλλα δεν χρειάζονται super δυνάμεις αρκεί να νοιάζεσαι.

Η ταινία χτυπάει εκεί που πονάει σήμερα η ανθρωπότητα. Στην πλήρη αδιαφορία για τον συνάνθρωπο μας. Πως ένα πιτσιρικάς με γελοία στολή δείχνει ότι το να είσαι ήρωας στη σημερινή εποχή είναι δύσκολο, αλλα δεν χρειάζονται super δυνάμεις αρκεί να νοιάζεσαι.
Καλα, μεταξυ μας τωρα, δεν ηταν και το ''μηνυμα'' το δυνατο της σημειο...

Τουλαχιστον το ειδες πριν βγει το νουμερο 2! :p
Ειρωνα....

Σου ευχομαι να σου σπασει και το iphone....

:p :p :p

Μετάξι μας. Τα μηνύματα που ήθελε να περάσει τα πέρασε μια χαρά και με το παραπάνω. Σαφώς με χιουμοριστικό χαραχτήρα αλλα τα πέρασε.