Killzone 2

:devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:
θα το λιωσω

720p η 1080p ειναι?

Το demo παρολο που ειναι μικρο ειναι ενδεικτικο της ποιοτητας του τιτλου...Κοινως τα σπαει!!! Μου φαινεται θα ειναι το μονο παιχνιδι που θα εκθρονισει το CoD4 απο το θρονο του πιο πολυπαιγμενου multiplayer στο PSN.

Το demo παρολο που ειναι μικρο ειναι ενδεικτικο της ποιοτητας του τιτλου...Κοινως τα σπαει!!! Μου φαινεται θα ειναι το μονο παιχνιδι που θα εκθρονισει το CoD4 απο το θρονο του πιο πολυπαιγμενου multiplayer στο PSN.

Εδω εισαι και σε ψαχνω ?
Γρηγορα σπιτι!!! :flipout:

Τα σπάει το παιχνίδι... :music-smiley-005:

Την εξεταστική μου μέσα....!!!! :twoguns:

επος ειναι το ντεμο.το υπογραφω και γω.Αντε να τελειωσουμε εξεταστικες να το σαπίσουμε.

Το ειδα και εγω και συμφωνω απολυτα αν και τα γκριζα χρωματα της αρχης δεν το βοηθουν να δειξει αμεσως την αξια του.
Παντως εμενα μου εδειξε ενα πραγμα περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο...
Οτι τα καλα γραφικα δεν ειναι μονο αποτελεσμα επεξεργαστικης ισχυς αλλα ΚΥΡΙΩΣ τρομερα χρονοβορας δουλειας απο τους developers!!!

Εχω στα χερια μου , επιτελους το παιχνιδι
Μολις φυγω απο το γραφειο και παιξω θα σας πω τις εντυπωσεις
απο οτι βλεπω απο πισω ειναι 720p, υποστηριζει vibration & motion sensitive και δικτυακα 2- 32 παιχτες
Για να δουμε

Το εφερε ενα μαγαζι στον Πειραια αν θες να σου πω με π.μ. μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση

Το εφερε ενα μαγαζι στον Πειραια αν θες να σου πω με π.μ. μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση

ειναι σχημα οξυμωρο να λες οτι κανεις ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ σε ενα οποιαδηποτε μαγαζι λεγοντας απλως τι εχει , την στιγμη που υπαρχουν ολοκληρα Topic εδω αφιερωμενα σε συγκεκριμενα μαγαζια καθως και τιμες και τι stock εχουν , με την ιδια λογικη κανουμε διαφημιση και στα αλλα μαγαζια

το πήρα σήμερα από το gamezone στον Πειραιά, μιας και ήταν ο πρώτος που το είχε και σε καλή τιμή (60 !) και μέχρι τώρα καθόμασταν με ένα φίλο και παίζαμε ...
το παιχνίδι ειναι ΑΛΛΟΥ.. must
..
(ακόμα και τα credits τα βλέπεις άνετα καμια 10ριά φορες)

το πήρα σήμερα από το gamezone στον Πειραιά, μιας και ήταν ο πρώτος που το είχε και σε καλή τιμή (60 !) και μέχρι τώρα καθόμασταν με ένα φίλο και παίζαμε ...
το παιχνίδι ειναι ΑΛΛΟΥ.. must
..
(ακόμα και τα credits τα βλέπεις άνετα καμια 10ριά φορες)

θα περιμενω κανα μηνα να πεσει να το παρω καμια 35 αρια ευρω δεν βιαζομαι να το παιξω αλλωστε , τα γραφικα του Demo τι αποκλιση εχουν απο την beta ειναι τα ιδια?

θα περιμενω κανα μηνα να πεσει να το παρω καμια 35 αρια ευρω δεν βιαζομαι να το παιξω αλλωστε , τα γραφικα του Demo τι αποκλιση εχουν απο την beta ειναι τα ιδια?

Του demo είναι καλύτερα απο του beta και ίδια με το release.
Κοίτα ,35 μόνο απο play.com αλλά σε 1 μήνα όπως είπες...

αύριο ανοίγουν οι servers και θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ :devil-smiley-029::rifle: