Kindle στα 59€ μόνο σήμερα!

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,675
Αθήνα
Για όσους ενδιαφέρονται για ένα καλό e-reader το Kindle μόνο για σήμερα στα 56 , απο το amazon.it ή στις 59 λίρες από τους Εγγλέζους. Δέστε μήπως οι δεύτεροι έχουν δωρεάν αποστολή.

Εμενα δεν μου το στέλνουν Ελλάδα ουτε οι Ιταλοί ουτε οι Άγγλοι.

Παντως για όποιον το θέλει για διάβασμα το paper white ειναι απίστευτο μηχάνημα. Καλυτερο απο iPad.

Last edited:
Re: Kindle στα 59 μόνο σήμερα!

Ναι και εγώ που είχα δοκιμάσει παλιότερα δε μου έστελναν από Αγγλία.

Εμενα δεν μου το στέλνουν Ελλάδα ουτε οι Ιταλοί ουτε οι Άγγλοι.

Παντως για όποιον το θέλει για διάβασμα το paper white ειναι απίστευτο μηχάνημα. Καλυτερο απο iPad.

Δεν έχω δει κάποιο kindle από κοντά αλλά έχω διαβάσει αρκετά review και συμφωνούν σε αυτό που λες. Ακόμη και η εξαιρετική οθόνη του ipad δεν κάνει για ανάγνωσή βιβλίου. Μειωσα φωτεινότητά στη μέση, στο 1/3 κλπ αλλά ποτέ δεν με βόλεψε. Το e-ink πιστεύω κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Βγήκε πρόσφατα καθ εκδοσή με φωτισμό που βοηθάει πολύ κυρίως το βραδύ αλλά και την ήμερα. "Καθαρίζει" την οθόνη από αυτό το "γκρι" που έχει η μη φωτιζόμενη. Το φωτιζόμενο το στέλνει Ελλάδα από Αμερική αλλά είναι περίπου στα 150 ευρώ.
Πάντως στα 60 ευρώ είναι καταπληκτική ευκαιρία. Έχω τόσα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή που περιμένουν ανάγνωσή..

Μπορει να ταχυδρομηθει Ελλαδα το Kindle το απλο (και τα αλλα).
Πας στο Amazon.com, κανεις την παραγγελια σου για το Kindle , σου λεει οτι δεν μπορουν να στο στειλουν και σε παραπεμπουν στο Amazon International. Κανεις click στο link και μεταφερεσαι.
Eκει στο χρεωνουν Ε68 και μετα απο τα ταχυδρομικα και τους φορους ερχεται στα Ε103. Ε δε σου παει να το αγορασεις Ε103, οταν βλεπεις οτι κοστιζει στο Αμερικανικο $69 (Ε53). Διπλη τιμη!

Έχετε δίκιο παληκάρια, δεν στέλνουν Ελλάντα το παιντιά γκιατί ντεν είναι από ντώ... 103 από Αμέρικα! Δεν σφάξανε! Να ναι καλά το ebay και τα refurbished Nook, εγκώ τέτοιο έκει :flipout:

Απάντηση: Re: Kindle στα 59 μόνο σήμερα!

Καλησπέρα! Ποιο ακριβώς αγόρασες και πόσο; Με ποια κριτήρια προχώρησες στην αγορά; Είναι προτιμότερο το μοντέλο με πληκτρολόγιο ή αφής;
Ευχαριστώ!