Οι ίδιοι πάντως από ότι βλέπω τ.β δεν αποκαλούνται έτσι. Αν εσύ ισουν π.χ ΚΚΕ θα σου άρεσε να σε λένε ναζο κκε;
Για τα ναρκοπεδια εχεις κατι να πεις;;Οι ίδιοι πάντως από ότι βλέπω τ.β δεν αποκαλούνται έτσι. Αν εσύ ισουν π.χ ΚΚΕ θα σου άρεσε να σε λένε ναζο κκε;
Αυτό με την έλλειψη μετρητών υπήρχε και πέρισυ και πρόπερσυ, αλλά βρισκόταν κάποια λύση (εντάξει αναλόγως και τα ποσά).
Ο Βλάσης γράφει ότι δεν βολεύεται ούτε από άλλο υποκατάστημα (αυτό με τη δικαιολόγηση της ανάγκης της εκταμίευσης να πω την αλήθεια πρώτη φορά την ακούω. Αυτό συνιστά παραβίαση της συμβατικής σχέσης)
Αρα το "φασίστες" δεν θα τους πείραζε έτσι???
Υ.Γ Με την έννοια οτι και τους ΚΚΕδες τους λένε Κομμουνιστές....
Εχμ τα αρχικά ΚΚΕ τι σημαίνουν;
Δε θα διαγραψω τα ποστ σου.Εδω θα μεινουν για να ξερουν ολοι το αυγο τι περιεχει.so long και σε εσενα,αν εισαι απο τη Ναξο οπως νομιζω εχεις για πατριωτες σου πραγματικα αξιολογους ανθρωπους,ακου,βλεπε και τα ξαναλεμε.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι....το αστείο βασικά δεν ξεκίνησε από έμενα άλλα από το αριστεροί με δεξιές τσέπες... εγώ προσωπικά το βρήκα αστείο....οποίος πειραχτηκε ξύδι.... και οποίος πειραχτηκε πάλι με το νεοναζί μπαλσαμικο![]()
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι....το αστείο βασικά δεν ξεκίνησε από έμενα άλλα από το αριστεροί με δεξιές τσέπες... εγώ προσωπικά το βρήκα αστείο....οποίος πειραχτηκε ξύδι.... και οποίος πειραχτηκε πάλι με το νεοναζί μπαλσαμικο![]()
Δεν υπαρχει λογος να κυκλοφορουν μετρητα στην αγορα!
Ολα με πλαστικο χρημα να συλαμβανεται η φοροδιαφυγη.
Ηδη με των οριο των 3000 στις εταιρικες συναλλαγες ειναι δυσκολο να εκδοθει μαιμου τιμολογιο...
Πρεπει να επεκταθει στα 500 ευρω π.χ και στις συναλλαγες με ιδιωτες.
Εάν έχεις πρόβλημα με κάποια μέλη αυτό να το κρατήσεις για τον εαυτό σου.... προσέβαλες κόσμο που ούτε καν ξέρεις τι πρεσβεύει....
Και αν θέλεις να κάνεις αστειάκια να τα κάνεις με τους φίλους σου.....
Αυτοί έχουν όλο το χρήμα μαζεμένο ...![]()
Ένας ένας εμφανίζεται χε χε!!!
Δεν το καταλαβαΜήπως να τα έχουμε σε εμφυτευμένο τσιπάκι επάνω μας, μην τα χάσουμε κιόλας ;
Α καλά,...μου θυμίζεις τώρα όταν βγήκε ο δραγασακης και είπε για τον μπαροζο και πετάχτηκαν από το ΠΑΣΟΚ... αν το συνεχίσεις θα σε κάνω report στα Χρύσα αυγά![]()
Μήπως να τα έχουμε σε εμφυτευμένο τσιπάκι επάνω μας, μην τα χάσουμε κιόλας ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.