Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Οι ίδιοι πάντως από ότι βλέπω τ.β δεν αποκαλούνται έτσι. Αν εσύ ισουν π.χ ΚΚΕ θα σου άρεσε να σε λένε ναζο κκε;

Οι ίδιοι πάντως από ότι βλέπω τ.β δεν αποκαλούνται έτσι. Αν εσύ ισουν π.χ ΚΚΕ θα σου άρεσε να σε λένε ναζο κκε;

Αρα το "φασίστες" δεν θα τους πείραζε έτσι???

Υ.Γ Με την έννοια οτι και τους ΚΚΕδες τους λένε Κομμουνιστές....

Re: Απάντηση: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Αυτό με την έλλειψη μετρητών υπήρχε και πέρισυ και πρόπερσυ, αλλά βρισκόταν κάποια λύση (εντάξει αναλόγως και τα ποσά).
Ο Βλάσης γράφει ότι δεν βολεύεται ούτε από άλλο υποκατάστημα (αυτό με τη δικαιολόγηση της ανάγκης της εκταμίευσης να πω την αλήθεια πρώτη φορά την ακούω. Αυτό συνιστά παραβίαση της συμβατικής σχέσης)

Δεν υπαρχει λογος να κυκλοφορουν μετρητα στην αγορα!
Ολα με πλαστικο χρημα να συλαμβανεται η φοροδιαφυγη.
Ηδη με των οριο των 3000 στις εταιρικες συναλλαγες ειναι δυσκολο να εκδοθει μαιμου τιμολογιο...
Πρεπει να επεκταθει στα 500 ευρω π.χ και στις συναλλαγες με ιδιωτες.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι....το αστείο βασικά δεν ξεκίνησε από έμενα άλλα από το αριστεροί με δεξιές τσέπες... εγώ προσωπικά το βρήκα αστείο....οποίος πειραχτηκε ξύδι.... και οποίος πειραχτηκε πάλι με το νεοναζί μπαλσαμικο:)

Αρα το "φασίστες" δεν θα τους πείραζε έτσι???

Υ.Γ Με την έννοια οτι και τους ΚΚΕδες τους λένε Κομμουνιστές....

Εχμ τα αρχικά ΚΚΕ τι σημαίνουν;

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι....το αστείο βασικά δεν ξεκίνησε από έμενα άλλα από το αριστεροί με δεξιές τσέπες... εγώ προσωπικά το βρήκα αστείο....οποίος πειραχτηκε ξύδι.... και οποίος πειραχτηκε πάλι με το νεοναζί μπαλσαμικο:)
Δε θα διαγραψω τα ποστ σου.Εδω θα μεινουν για να ξερουν ολοι το αυγο τι περιεχει.so long και σε εσενα,αν εισαι απο τη Ναξο οπως νομιζω εχεις για πατριωτες σου πραγματικα αξιολογους ανθρωπους,ακου,βλεπε και τα ξαναλεμε.

Αυτο με το αυγό δεν το κατάλαβα για εξπλειν...Στην Νάξο έκτος από αξιόλογους ανθρώπους έχουμε και φιλόξενους....
Και το τελευταίο σαν τελεσιγραφο φάνηκε....απειλή ήταν;

Last edited:

Εάν έχεις πρόβλημα με κάποια μέλη αυτό να το κρατήσεις για τον εαυτό σου.... προσέβαλες κόσμο που ούτε καν ξέρεις τι πρεσβεύει....

Και αν θέλεις να κάνεις αστειάκια να τα κάνεις με τους φίλους σου.....

Δεν υπαρχει λογος να κυκλοφορουν μετρητα στην αγορα!
Ολα με πλαστικο χρημα να συλαμβανεται η φοροδιαφυγη.
Ηδη με των οριο των 3000 στις εταιρικες συναλλαγες ειναι δυσκολο να εκδοθει μαιμου τιμολογιο...
Πρεπει να επεκταθει στα 500 ευρω π.χ και στις συναλλαγες με ιδιωτες.

Μήπως να τα έχουμε σε εμφυτευμένο τσιπάκι επάνω μας, μην τα χάσουμε κιόλας ;

Εάν έχεις πρόβλημα με κάποια μέλη αυτό να το κρατήσεις για τον εαυτό σου.... προσέβαλες κόσμο που ούτε καν ξέρεις τι πρεσβεύει....

Και αν θέλεις να κάνεις αστειάκια να τα κάνεις με τους φίλους σου.....

Εσύ γιατί πεταχτηκες τώρα; δεν νομίζω να είμαι φίλος σου οπότε την κριτική στον εαυτό σου. Ποία μέλη πρόσβαλα και ποιο το προσβλητικό μήνυμα;

1.
Αυτοί έχουν όλο το χρήμα μαζεμένο ...:)

σιγοντάρεις τον BARROCK στο προσβλητικό που έγραψε.... δεν με ενδιαφέρει σε ποιον, από τη στιγμή που δεν κάνει quote αναφέρεται σε όλους όσους έχουμε γράψει....

2.
Ένας ένας εμφανίζεται χε χε!!!

συνεχίζεις πάλι χωρίς quote σε κάποιον και πάλι γενικεύεις......

Αυτό παίρνει και μένα μαζί με τους υπόλοιπους και ναι με προσβάλεις......αν έχεις πρόβλημα με αυτό κάνε report στους Διαχειριστές...

Α καλά,...μου θυμίζεις τώρα όταν βγήκε ο δραγασακης και είπε για τον μπαροζο και πετάχτηκαν από το ΠΑΣΟΚ... αν το συνεχίσεις θα σε κάνω report στα Χρύσα αυγά ;)

Κοίτα να δεις που είπα και εγώ να πάω να πιω μια μπύρα και έχασα όλα τα καλά...

χαρά στο κουράγιο όσων έχουν υπομονή να απαντάνε στα αυτονόητα...

Δεν το καταλαβα
αστειακι η σοβαρα;

Α καλά,...μου θυμίζεις τώρα όταν βγήκε ο δραγασακης και είπε για τον μπαροζο και πετάχτηκαν από το ΠΑΣΟΚ... αν το συνεχίσεις θα σε κάνω report στα Χρύσα αυγά ;)

Κάνε με και στις κλούβιες κότες..... γιατί τέτοιες είναι........

Περιμένω να ανακαλέσεις... δεν με ξέρεις και δεν με ενδιαφέρει να μάθω ποιος είσαι......

Last edited:

Μην το γελας καθολου.

Αυτο ειναι το μελλον στις συναλλαγες...