Οι αριστεροί θα μας πάρουν τις καταθέσεις και να δούμε τι θα μείνει μετά για τις τράπεζες..
Και σε λιγο καιρο ακομα λιγοτερα)
O Στρατουλης ειπε οτι θα χρησιμοποιησει τα λεφτα των καταθετων για αναπτυξη ο δε Γλεζος μιλησε για κατασχεση κεφαλαιων ανω των 20,000 ευρω!!!!!
Καποιος πρεπει να πει στον κ.Στρατουλη οτι τα λεφτα των καταθετων εχουν ηδη χρησιμοποιηθει για δανεια σε επιχειρησεις και σε φυσικα προσωπα (στεγαστικα,προσωπικα κλπ). Αρα τι ακριβως εννοει ο ποιητης?
Θα βάλω το πρωί το άρθρο του βαρουφακη σχετικά με τις κρατικόποιησεις των τραπεζών...
Αυτό που θελουμε τις τράπεζες ιδιωτικές και μακριά το κράτος αλλά όταν πανε για φουντο φωνάζουμε πανικόβλητοι το κράτος να σώσει τις καταθέσεις μας πραγματικά με ξεπερνάει....
παρα πολυ ωραια
να τι ψηφισανε !
κομμουνιστικη απαλλοτροιωση ?
Ειναι πραγματι παραξενο και καθολου καπιταλιστικη πρακτικη να σωζονται ιδιωτικες τραπεζες απο τα κρατη, αλλα μαλλον δεν γινεται αλλιως για αρκετους λογους αλλα και για εναν απλο λογο: οτι οι καταθεσεις ειναι εγγυημενες απο το κρατος και προφανως ειναι πολυ φτηνοτερο να σωσεις μια τραπεζα απο το να την αφησεις να καταρρευσει και να πληρωσεις τις καταθεσεις που εχεις εγγυηθει.
Παντως οι τραπεζες που δεχονται βοηθεια απο το κρατος πρεπει να κρατικοποιουνται στο ποσοστο που βοηθουνται.
Τσιπρα ψηφισανε, οχι δαυτους.
Ο Τσιπρας ειναι ξυπνιο παιδι και δεν θα ελεγε ουτε θα εννοουσε ποτε τετοιες χαζομαρες. Τουλαχιστον τετοιες σκεψεις/πραξεις δεν ανακοινωνονται εκ των προτερων. Γινονται στη ψυχρα, ξαφνικα, οπως στην νομισματικη υποτιμηση και δεν διαφημιζονται..
Κανονικα πρεπει να τους τραβηξει λιγο το αυτι για να ειναι πιο προσεκτικοι, καθως το ζητημα των καταθετων και των καταθεσεων ειναι καπως ευαισθητο αυτες τις μερες..ιδιως μετα την απαλλοτριωση των κεφαλαιων των ομολογιουχων φυσ.προσωπων.
Τουλαχιστον δεν ακουσα κατι για καταργηση του δικαιωματος της κληρονομιας.
καταργηση του κληρονομικου δικαιωματος ?
Δηλαδη αν ο πατερας μου εχει ωραια ματια, απαγορευεται να τα κληρονομησω;;;καταργηση του κληρονομικου δικαιωματος ?
Δεν ξέρω αν η κατηγορία "επί παντός" είναι ελέυθερη από κάθε έλεγχο admin, ούτε ίσως θα έπρεπε να λογοκρινόμαστε, καλή είναι και η πλάκα, αλλά νομίζω πως " έχουμι ξεφύγι " σε τράτζικ επίπεδο στο παρόν νήμα με θέμα τον κίνδυνο των καταθέσεων....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.