Για περί βάσης είναι γνωστά, τα διάβασα.
Αλλά δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος ότι ακόμα και να τους έδιναν τη ναυτική βάση η Ρώσοι θα ήταν έτοιμοι να τα χαλάσουν με τους ευρωπαίους.
Συμφωνώ Ηλία....
Αλλά δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος ότι ακόμα και να τους έδιναν τη ναυτική βάση η Ρώσοι θα ήταν έτοιμοι να τα χαλάσουν με τους ευρωπαίους.
Τweet – απάντηση του Πάνου Καμμένου στον υπ.Οικονομικών της Σουηδίας που δήλωσε πως ''στην Κύπρο έμειναν μόνο οι παραλίες''.
Ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter:
''Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab, οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία''.
Πηγη
Στην μ@λακί@ που έγραψε ο Σουηδός, ο Καμμένος απάντησε όπως θα απαντούσα κι εγώ
To θέμα είναι ότι με αυτό τον άτυπο διαγωνισμό "εξυπνάδας" αξία τους δίνουμε...
Τελικά το πράμα καταλήγει στο ποιος θα γίνει ο πιο ξινός.
Τέτοιο διαγωνισμό δεν θέλω να κερδίσω...
Δεν έχει νόημα ν'ασχολούμαστε με τη δήλωση Καμμένου!
Μέγα ατόπημα,μου θύμισε παιδιά δημοτικού!
Στην μ@λακί@ που έγραψε ο Σουηδός, ο Καμμένος απάντησε όπως θα απαντούσα κι εγώ, έχω βαρεθεί να πετάει ο κάθε "σοβαρός" βόρειος φιτσούλας μια "εξυπνάδα" και να πρέπει αυτή να απαντηθεί με σεβασμό και επιχειρήματα!
BTW Αυτοί δεν ήταν που εξολόθρευαν τους ανάπηρους στα 60s?
Μονο που εσυ δεν εισαι αρχηγος κοινοβουλευτικου κομματος, που φιλοδοξει οταν πεσει η κυβερνηση να γινει υπουργος εξωτερικων.
Αν η διεθνης διπλωματια γινεται με ατακες του στυλ "οτι και να λετε, εμεις σας γ@μ@με τις γυναικες", τοτε να βαλουμε τον Κασιδιαρη να καθαρισει, που δεν μενει μονο στα λογια αλλα βαραει κιολας αν χρειαστει.
Εκτος απο γυναικες ποιον εχεις δει να βαραει ο Κασσιδιαρης? Ασε γιατι οι Βορειοι ειναι
και ντερεκια (απογονοι των Βικινγκς γαρ). Δεν τον παιρνει, ακομα και να ειχε το θαρρος, που δεν το εχει δειξει.
Συμφωνία για ταμείο αλληλεγγύης στην Κύπρο
Στη δημιουργία ενός ταμείου αλληλεγγύης, με στόχο τη συγκέντρωση των 5,8 δισ. ευρώ σε αντάλλαγμα του ευρωπαϊκού δάνειου ύψους 10 δισ. ευρώ, κατέληξαν οι πολιτικοί αρχηγοί στη σημερινή συνάντησή τους με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη....
http://tvxs.gr/news/ευρώπη-eop/συμφωνία-για-ταμείο-αλληλεγγύης-στην-κύπρο
Υ.Γ Μεγαλα @@.....
Κρατα ομως ακομα μικρο καλαθι, γιατι αυτοι μπορει να εχουν μεγαλα @@, αλλα αυτοι απεναντι τους ΕΙΝΑΙ μεγαλα @@
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.