Ολίγον βραδείας καύσης όμως η γκαντεμιά. Άργησε κάπου 22-23 χρόνια να πιάσει. Αυτό δεν είναι γκαντεμιά, αυτό είναι η απόσταξη του Τζακ Ντάνιελς.
Ολίγον βραδείας καύσης όμως η γκαντεμιά. Άργησε κάπου 22-23 χρόνια να πιάσει. Αυτό δεν είναι γκαντεμιά, αυτό είναι η απόσταξη του Τζακ Ντάνιελς.
Ναι το λέει. Εάν πτωχεύσει η τράπεζα, τι γίνεται;
Οι νόμοι, θέλοντας και μη, καθορίζουν τη λειτουργία μιας συντεταγμένης πολιτείας. Αυτό δεν σημαίνει πως έχω και πίστη -πλέον- σε αυτούς, κάθε άλλο. Απλά η συζήτηση εν προκειμένω δεν μπορεί να έχει άλλη βάση. Τι είναι δηλαδή το χρήμα; Πώς έχει αξία εάν όχι βάσει τεθέντων κανόνων δικαίου; Ένα τυπωμένο χαρτί είναι.
Δίχως κανόνες, γυρίζουμε στην εποχή των σπηλαίων. Ούτε καν η χρυσή λίρα δεν θα έχει αξία.
Πάντως όποιος ψάχνει τράπεζα για τα λεφτά του ξεκινάω εγώ μία. Κιμωλιακή Τράπεζα θα την πω, με προνομιακό επιτόκιο καταθέσεων -3% από το πρώτο ευρώ.
Αιμίλιε μου λες έμμεσα ότι η τράπεζα που βρήκα δεν είναι καλή? :FSGSFGS4:
Πάντως όποιος ψάχνει τράπεζα για τα λεφτά του ξεκινάω εγώ μία. Κιμωλιακή Τράπεζα θα την πω, με προνομιακό επιτόκιο καταθέσεων -3% από το πρώτο ευρώ.
Το γελάς αλλά όντος κάποιες τράπεζες/προϊόντα τους χρεώνουν ‛φυλαχτρα’
Κάποιοι έχουν αρνητικά επιτόκια
Εμπιστεύεσαι ότι τα λεφτά σου θα μειωθούν μόνο κατά λίγο και όχι περισσότερο δηλαδή…
Δηλαδή άργησεςκάποιοι το κάνουν πριν από εσένα
εγγυημένα
:a0210:
Εχεις δικιο φιλε μου, λες να δουμε και το σεναριο της επιστροφης στην δραχμουλα Αιμιλιε?καλά αν καθόμαστε και κοιτάμε τι λένε οι νόμοι που σήμερα ισχύουν, αύριο δεν ισχύουν(Πράξεις Νομοθετικού, κλπ) και αναρωτιόμαστε τι φταίει και δεν κυλάει το πράγμα, τότε οι εξελίξεις πάντα θα μας ξεπερνούν...
Οι καταθέσεις δεν είναι για ΚΑΝΕΝΑΝ εγγυημένες, ούτε ήταν ΠΟΤΕ....
Η ΕΕ έχει τελειώσει και απο εδώ και πέρα ξεκινά μια νέα κατηφόρα που στο τελείωμα της, κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει. Πολλές υποψίες, τίποτα στα σίγουρα....
Όποιος λαός δράσει πρώτος, αυτός θα είναι και το εναρκτήριο κέλευσμα για την αντίδραση των υπολοίπων.....
Οψόμεθα...
Εχεις δικιο φιλε μου, λες να δουμε και το σεναριο της επιστροφης στην δραχμουλα Αιμιλιε?
Δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο προς το παρόν Πολυ....
Απο ότι είπε και ο Βαρουφάκης, μάλλον σε χωρισμό "περιοχών" θα πάμε και με νομίσματα όπως "μαλακό ευρώ", "σκληρό", κλπ.....
Αλλά κανείς δεν ξέρει.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.