Οι οικογενειες τα καταθετουν, οι αλλοι τα βγαζουν εξω.
και συμπληρωνω:
τα βγαζουν εξω κ βγαζουν συριζα![]()
Αν είχαμε κι αν μπορούσαμε, όλοι έξω θα τα βγάζαμε... γιατί όσοι συριζαίοι έχουν και μπορούν, να αποτελούν εξαίρεση?
Αντιλαμβανεσαι φυσικα οτι αν καποιοι βγαλουν 12 δις (και 40 δις, απο το 2012) εξω ...
οι τραπεζες με καποιο τροπο πρεπει να αποκαταστησουν την χαμενη ρευστοτητα !!!
ΟΚ, θα δανειστουν, ΝΑΙ. Ομως το επιτοκιο του νεου δανεισμου ΠΟΙΟΣ θα το επωμιστει ?
(και δεν θα ειναι το προηγουμενο (μικροτερο) επιτοκιο .....)
Αρα ... ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ .... !
Αν είχαμε κι αν μπορούσαμε, όλοι έξω θα τα βγάζαμε... γιατί όσοι συριζαίοι έχουν και μπορούν, να αποτελούν εξαίρεση?
Παντως, παρατηρωντας τον κοινωνικο μου περιγυρο, διαπιστωσα οτι ΣΥΡΙΖΑ ψηφισαν οσοι δεν ειχαν τιποτα να χασουν.
Ή μαλλον, για να ακριβολογησω, οσοι ειχαν να χασουν μονο χρεη.
Παντως, παρατηρωντας τον κοινωνικο μου περιγυρο, διαπιστωσα οτι ΣΥΡΙΖΑ ψηφισαν οσοι δεν ειχαν τιποτα να χασουν.
Αρα τους αλλους (πλην ΚΚΕ) τους ψηφισαν μονον οσοι ειχαν να κερδισουν, γιατι απλα οσο οι "αλλοι" κυβερνουσαν ετουτοι κερδιζαν φαινεται. Κι οσα κερδισαν τα "παρκαρισαν" εξω, λογω αυξημενης εθνικης συνειδησης! Οποτε, μαλλον ηρθε η ωρα να διαλεξεις(ουμε) με ποιους θα παμε και ποιους θα αφησουμε...Παντως, παρατηρωντας τον κοινωνικο μου περιγυρο, διαπιστωσα οτι ΣΥΡΙΖΑ ψηφισαν οσοι δεν ειχαν τιποτα να χασουν.
Το ίδιο ακριβώς έχω διαπιστώσει κι εγώ.
Το είχα μάλιστα αναφέρει και σε ανάλογη συζήτηση στο σχετικό νήμα.....
Χωρίς να μπορώ να διαφωνίσω τεκμηριωμένα σε μια τόσο πασιφανή γενικοποίηση, έστω ότι αξιωματικά τη λαμβάνω ως σωστή. Αλλά ακόμα κι έτσι δεν οδηγούμαι σε κάποιο συμέρασμα. Τι σημαίνει η παρατήρηση αυτή? Ότι όσοι χρωστούσαν έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά? Αυτό καινούργιο είναι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.