Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Οι αμερικανοι (μεσω Γκαιτνερ) τα ειπαν πολυ ωραια στην Μερκελ ....

"Δεν πτωχευουμε τις τραπεζες στην Λουιζιανα επειδη ολη η οικονομια στηριζεται στην Καλιφορνια"

ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.

Σοϊμπλε :
"Οχι τετοιες δηλωσεις τωρα που εχουμε επιβαλλει δυο μετρα και σταθμα.
Aρχιζει να βρωμαει η κανελα στο ρυζογαλο της Pax Alemania" .... :laugh::laugh:

Αντε ... σιγα-σιγα, να πτωχευει η επαρχια αφου ο αγοραστικος σφυγμος συγκεντρωνεται στην Αθηνα.
Τα μουλαρια, οι τεμπεληδες, οι επαρχιωτες .... ουτε να τους ξερουμε. :smash: Να φαν μαρουλι ... :icon15:

Aλλα δεν βρεθηκε ενας Ευρωπαιος να τον πιασει (τον Σοϊμπλε) απο τον γιακα και να του πει :
"Πισω απο το σακατιλικι κρυβεσαι ? ... και αργησαμε να σε παρουμε χαμπαρι ?"

Last edited:
Αναμεσα στις
δυο ακραιες καταστασεις που αναφερεις, υπαρχει και μια αλλη βασικοτατη και ευρεια, την οποια επιμελως παραλειπεις:
Αυτη λεει οτι " δεν περιμενω να κερδισω, αλλα και δεν θελω να χασω ".
Το "επιμελως" που το ειδες; Ασφαλως και ειναι μια ταση ταση αυτη, μα ειναι η μειοψηφουσα. Απλα γιατι η πλειοψηφια εχασε απο τη προτερα κατασταση.

Re: Απάντηση: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Χωρίς να μπορώ να διαφωνίσω τεκμηριωμένα σε μια τόσο πασιφανή γενικοποίηση, έστω ότι αξιωματικά τη λαμβάνω ως σωστή. Αλλά ακόμα κι έτσι δεν οδηγούμαι σε κάποιο συμέρασμα. Τι σημαίνει η παρατήρηση αυτή? Ότι όσοι χρωστούσαν έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά? Αυτό καινούργιο είναι?

Δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιείς κάτι που είπα για να υποστηρίξεις κάτι άλλο. Ούτε εγώ έβγαλα κάποιο συμπέρασμα απ´ αυτό που ανέφερα προηγουμένως.

Συμφώνησα πριν με τον Σπύρο Παναγιωτόπουλο πως στον περίγυρο, στις γνωριμίες μου και στον κύκλο μου, αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτοί που δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Σε αντίθεση με αυτούς που είχαν έστω και κάτι να χάσουν. Απλή διαπίστωση για τους ανθρώπους που γνωρίζω.

Τώρα αν νομίζεις πως ξέρω επτά εκατομμύρια ανθρώπους και μιλώ γενικευμένα, πάω πάσο.

Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Γιατι να κινδυνευσουν; χαμενα ειναι, άυλα, ετσι κι αλλιως χαρτια εχεις, φραγκα δεν θα δεις ποτέ στα ματια σου - για κανε πως ζητας να παρεις ρευστο στο χερι να δεις τι θα σου δωσουν!

Re: Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Γιατι να κινδυνευσουν; χαμενα ειναι, άυλα, ετσι κι αλλιως χαρτια εχεις, φραγκα δεν θα δεις ποτέ στα ματια σου - για κανε πως ζητας να παρεις ρευστο στο χερι να δεις τι θα σου δωσουν!

Γι'αυτό αγοράζουμε με κάρτες και μεταφέρουμε τα άυλα σε τρίτους.

Re: Απάντηση: Re: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Ετσι ακριβως.