Κινέζικα παπιά-σκούτερ

γιατι να σε περιορισουν τα φωτα και τα δικαβαλα? ακομα και τα φρενα αν δε υπερβαλει μια χαρα κανουν την δουλεια τους.. 50χλμ? εγω παντως 3 χρονια, σπασμενη η 3η στο c50 μου, χτυπαγε 110χλμ στην διαδρομη Τυχερο- Σουφλι, στην εθνικη οδο, ποτε δε αντιμετωπησα το παραμικρο..

Και ποτέ να μη σου τύχει τίποτα,στο εύχομαι ειλικρινά.Εγώ απ'την άλλη θυμάμαι πως πηγαίναμε πιτσιρικάδες με τα παπιά αυτά και με πιάνει ανατριχίλα...όλα τα χιλιόμετρα με την ταυτότητα στο στόμα τα κάναμε.....Μάλλον φταίει η ημερομηνία γέννησης που δεν με αφήνει να παίρνω τέτοια ρίσκα πλέον....

Μωρε δικιο εχεις.. Εχουμε κανει κ μεις ενα σωρο χαζομαρες.. Απλα θελω να πω οτι αν κινεισαι φυσιολογικα, δε εχεις καποιο προβλημα με τα παπια αυτα..

Απάντηση: Re: Κινέζικα παπιά-σκούτερ

Μωρε δικιο εχεις.. Εχουμε κανει κ μεις ενα σωρο χαζομαρες.. Απλα θελω να πω οτι αν κινεισαι φυσιολογικα, δε εχεις καποιο προβλημα με τα παπια αυτα..

Σήφη συμφωνώ κι εγώ με τα c50-90 ήταν σκυλιά. Όταν όμως κοίταξα -όπως λες για κανένα 30ετίας να το σουλουπώσω, ανακάλυψα ότι τα πουλάνε 800-1000 ευρώ, γιατί είναι λέει "συλλεκτικά"!!!! Και σε μαγαζιά αλλά και στις αγγελίες. Έχουν ξεφύγει, δεν είναι με τα καλά τους.. Μπες στο car.gr έτσι για πλάκα να δεις...
Κι εγώ με τα σκουτερ δεν πολύ τα βρίσκω, όπως λες μια ψιλοπτώση σε στέλνει για αρκετά κατοστάρικα.

Παρεμπιπτόντως και ο zavara βέβαια έχει δίκιο, σκοτώστρες ήταν τα τότε παπιά. Μπροστινή ανάρτηση και φρένα άστα να πάνε. Επικίνδυνα. Το αστρεα που έχεις έχει τουλάχιστον φυσιολογικό πηρούνι. Παρόλα αυτά, επειδή οι απαιτήσεις μου είναι μηδαμινές - το πολύ 3-4 χλμ - και τα ξέρω απέξω γιατί είχα τέτοιο, έριξα μια ματιά στην αγορά.

Α και φυσικά τα c/glx είναι τa αγαπημένα παπια του κάγκουρα. Σχεδόν κανένα δεν είναι όχι μαμα, αλλά ούτε καν το θυμίζει. Ίσως και γι αυτό τα ελάχιστα απείραχτα πωλούνται σε τιμές rolls royce silver shadow.

Καλο μηχανακι και το glx!.. Εγω εχω στρογγυλοφαναρο 6v με το τιμονι "γλαρο" , υπο πληρη ανακατασκευη.. Σε λιγο καιρο θα βγει ΜΑΜΑ!!!..