King Crimson Βινύλια

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Πωλούνται τα τρία βινύλια των King Crimson που μου έχουν απομείνει.
Οι κόπιες είναι σπάνιες και πολύ ακριβότερες να βρεθούν ειδικά σε τέτοια κατάσταση.

1)Lizzard Atlantic USA Gatefold 1971 Original κόπια-(Άψογο σαν καινούριο πλυμένο σε πλυντήριο δίσκων) Τιμή 15 Ευρώ

2)Ιslands Isalnd Records 1971 inner sleeve Original κόπια-(Άψογο σαν καινούριο πλυμένο σε πλυντήριο δίσκων) Τιμή 15 Ευρώ

3)Ιn Τhe Court Of The Crimson King 200gram 2010 Vinyl Reissue Gatefold-(καινούριο έχει πλυθεί και έχει παίξει μόνο μια φορά) Τιμή 20 Ευρώ

Τα εξώφυλλα είναι όλα σε άψογη κατάσταση ενώ υπάρχουν και τα αυθεντικά εσώφυλλα επίσης άψογα.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για όλα μαζί τιμή Super 40 Eυρώ.

Αποστέλλω και στην επαρχία με αντικαταβολή (Τα έξοδα 5 ευρώ περίπου επιβαρύνουν τον παραλήπτη)

Επικοινωνία με pm ή στο 6972506093
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μόνη εξαίρεση καλύτερη οικονομική προσφορά.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Πέτρος

Προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται για το πακέτο δώρο μια κόπια του άλμπουμ 666 των Aphrodite's Child σε βινύλιο φυσικά..

Φίλε Πελόπη έχω δυο προσφορές για όλο το πακέτο που εκρεμούν. Αν ναυαγήσουν θα σου πώ.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Πέτρος.

Φίλε Πελόπη έχω δυο προσφορές για όλο το πακέτο που εκρεμούν. Αν ναυαγήσουν θα σου πώ.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Πέτρος.

Πελοπιδας :-)
Κανένα πρόβλημα.αν αλλάξει κάτι μου λες!

Πελοπίδα (συγνώμη για το τυπογραφικό λάθος) αν μέχρι αύριο το πρωί δεν λάβω ση μεία ζωής απο τους ενδιαφερόμενους θα σου στείλω pm.

Kαι πάλι ευχαριστώ.