Kingdom [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 5 29.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 8 47.1%
  • Καλή

Votes: 4 23.5%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    17
Αρκετά καλή σειρά, αν και με χάλασε λίγο το κωμικό στοιχείο που πήγε να βγάλει στην αρχή που ευτυχώς το περιόρισε αργότερα. Το σταμάτησε σε κομβικό σημείο προσπαθώντας να σε κρατήσει για τη 2η σεζόν που ελπίζω να είναι το ίδιο καλή. Από τις ξένες παραγωγές (πλην αγγλόφωνων) που αξίζει η θέαση της. 6 επεισόδια είναι εξάλλου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολύ καλή σειρά με μόνο αρνητικό (για μένα) που ο 1ος κύκλος (6ο επεισόδιο) σταματά απότομα και σε κομβικό σημείο.
Έχουμε κάποια πληροφορία πότε ξεκινά η S2 ?

Η 2η σεζόν του ‛Kingdom’ έρχεται τον Μάρτιο του 2020 στο Netflix

EHta1qv-U0-AEZ7z2.jpg

Unboxholics | What's on Netflix

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του What's on Netflix, κυκλοφόρησε η είδηση ότι τον Μάρτιο του 2020
καταφτάνει ο 2ος κύκλος από το επιτυχημένο μεταποκαλυπτικό νοτιοκορεάτικο δράμα τρόμου Kingdom
του δημιουργού Kim Seong-hun και της σεναριογράφου Kim Eun-hee.

Η εν λόγω ατμοσφαιρική τηλεοπτική ανθολογία συνδυάζει αριστοτεχνικά το στοιχείο του τρόμου, της περιπέτειας
και του υπερφυσικού, και όλα αυτά με σημείο αναφοράς την μεσαιωνική δυναστεία Joseon της Κορέας.

Η ιστορία εκτυλίσσεται την περίοδο που ο τότε πρίγκιπας αποφασίζει να βρει τα αίτια στα οποία αποδίδεται
η εξάπλωση μίας πολύ μεταδοτικής και φονικής επιδημίας που αποδεκατίζει μέρα με τη μέρα τον λαό του.

Εντούτοις, συνειδητοποιεί ότι ο κόσμος που προσβάλλεται από αυτήν την ασθένεια και αποβιώνει,
μετατρέπεται σε κάτι άλλο πέρα από το ανθρώπινο, σ' ένα αιμοδιψές πλάσμα, έναν ζωντανό-νεκρό.

Εδώ του cast ηγούνται οι: Ju Ji-hoon, Bae Doona, και ο Ryu Seung-ryong.

Να σημειωθεί ότι η υπερπαραγωγή αυτήν στον 1ο της κεφάλαιο απαρτιζόταν συνολικά
μέσα από έξι επεισόδια, καθένα από τα οποία ξεπέρασε σε προϋπολογισμό τα $1.78 εκατ.

Τώρα πια η 2η σεζόν του Kingdom αναμένεται να αφιχθεί στο Netflix τον Μάρτιο του 2020,
και ιδού η επίσημη ανακοίνωση των συντελεστών:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το περιμένουμε και αυτό! :2thumb22sup:

Να σημειωθεί ότι η υπερπαραγωγή αυτήν στον 1ο της κεφάλαιο απαρτιζόταν συνολικά
μέσα από έξι επεισόδια, καθένα από τα οποία ξεπέρασε σε προϋπολογισμό τα $1.78 εκατ.

Καταπληκτική παραγωγή!

Βγήκε η 2η σεζόν!

Τρελαίνομαι λέμε...!!! Κινεζοπαραγωγή με πανδημία από zombie! Mιλάμε το βέλτιστο timing lol! Και στο καπάκι μετά το ντοκυμαντέρ "Πανδημία" να στρώσουμε. Να μη βγαίνει κανείς έξω.

Κορεάτικο και πολύ καλό πέρα από ζόμπι

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η δεύτερη σεζόν υπέροχη μέχρι το δεύτερο επεισόδιο που έχω δει . Δράση και εξελίξεις .

Εντάξει πολύ καλό, αδικημένο.

εχω να προτινω και το Η χωρα μου : Η νεα εποχη ωραια σειρα πολλες μαχες τρομερα σκηνικα φωτογραφια στορυ απ´ολα εχει.