Κινηματογράφος για θέαση του The Force Awakens

Αν διαβάσω το παραμικρό spoiler πριν τις 24/12, το εισιτήριο σου θα χαριστεί σε τρίτο πρόσωπο... :p

Re: Απάντηση: Κινηματογράφος για θέαση του The Force Awakens

Αν διαβάσω το παραμικρό spoiler πριν τις 24/12, το εισιτήριο σου θα χαριστεί σε τρίτο πρόσωπο... :p

Εμφανές δεν θα ειναι τίποτα...

Ρε συ, πέραν τις πλακας, γιατί να ψάχνεις για spoilers πριν την προβολή; Δεν θα σου χαλάσει την πρεμιέρα;

Oλη την υποθεση εχει γραψει με το νι και με το σιγμα στο νημα της ταινιας.

Τακη ειμαι ελευθερος !!!:BDGBDGB53:

Ρε συ, πέραν τις πλακας, γιατί να ψάχνεις για spoilers πριν την προβολή; Δεν θα σου χαλάσει την πρεμιέρα;

Ηδη ξερω τι συμβαίνει.Το εικαστικό μου μένει :p
Οχι δεν με χαλάει καθόλου.

Νομιζεις πως κανω πλακα ε ?

http://avclub.gr/forum/showthread.p...(2015)?p=1057531046&viewfull=1#post1057531046

starwars-lol.gif

Ειπε αυτος που εχει ποσταρει τα παντα ολα :D

Λοιπον ειμουν 10 χρονων οταν βγηκε το New hope και ο μεγαλος μου γιος εκδηλωσε επιθυμια να δει την ταινια αν και στα 9 του.

Οποτε με βλεπω να αργω λιγο και να την δω μετα τα Χριστουγεννα οικογενειακως.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΡΕ ? :antlers:

Ειπε αυτος που εχει ποσταρει τα παντα ολα :D

Περα απο δυο trailers δεν ποσταρα τιποτε αλλο.
Μπορει να εχω ποσταρει τα παντα απαντα για το SW universe και οτι το αφορα
μεχρι και ΠΡΙΝ τα trailers. Απο τα trailers και ΜΕΤΑ ... ψαξε αλλον. Δεν ειμαι εγω.

Και τα Cinemax κανουν εδω και μερες προπωλησεις για το Force Awakens αλλα στην Odeon ακομα δεν.....

Πολυ ανετιλα.....με βλεπω να πηγαινω με την ομαδα Τζενται που χω σπιτι μου ανημερα Χριστουγεννα

giphy.gif

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχουν και αλλού, αίθουσες τύπου gold ή comfort που έχουν τα Village? Οπουδήποτε στην Αθήνα

Για να προλάβω τη γιούχα :helmet: η σύζυγος είναι στον 7ο και θα της είναι ιδιαίτερα άβολο να κάτσει 2 ώρες στην απλή καρέκλα κινηματογράφου.
Το ότι σε όλες αυτές τις αίθουσες παίζει το αριστούργημα του Παπακαλιάτη με εντυπωσίασε αλλά δεν με εξέπληξε.. Απλά είχα την ελπίδα ότι θα έβρισκα κάπου άνετα να την πάω.

Αν θεωρείτε δε ότι η φρενήτιδα για το ήδη κλασικό έργο του μεγάλου αυτού δημιουργού θα κοπάσει, μπορώ να περιμένω και την άλλη εβδομάδα.

Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί :ears:

"Aριστουργημα του Παπακαλιατη" .... ??? .... :blink:
"με εντυπωσιασε, δεν με εξεπληξε" .... ??? .... :blink:
"η φρενιτιδα για το ηδη κλασσικο εργο του μεγαλου αυτου δημιουργου" .... ??? .... :blink:

Yπαρχει και αλλος Papakaliatis στον κινηματογραφικο γιγνεσθαι ? ....:chinscratch:

Meditate on this ... I will ... :proud:

"Aριστουργημα του Παπακαλιατη" .... ??? .... :blink:
"με εντυπωσιασε, δεν με εξεπληξε" .... ??? .... :blink:
"η φρενιτιδα για το ηδη κλασσικο εργο του μεγαλου αυτου δημιουργου" .... ??? .... :blink:

Yπαρχει και αλλος Papakaliatis στον κινηματογραφικο γιγνεσθαι ? ....:chinscratch:

Meditate on this ... I will ... :proud:

Εσυ και γω είμαστε μικροί και ανώριμοι για να κρίνουμε. Αυτός ασχολείται με την τέχνη και την παλέτα των συναισθημάτων, ενώ εμείς παίζουμε με διαστημοπλοιάκια. :borg:

Απλά ψάχνω ένα άνετο μέρος να χαρώ με τη γυναίκα μου την υποκουλτούρα μας χωρίς να ενοχλώ τους πολλούς και πεφωτισμένους.
Βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω κράτηση για το SW παρα μόνο λίγες αίθουσες και αγχώθηκα. Δε θέλω να το δω απο κανα TS..
Δεν ξέρω αν υπαρχουν άλλες αίθουσες με άνετα καθίσματα και βέβαια αν παίζουν εκεί το SW, προς το παρόν με βλέπω να περιμένω το 2016..