Κινηματογράφος για θέαση του The Force Awakens

Περιεργο αυτο που λες ...

Σημερα ξεκινησαν οι κρατησεις (στα Ster).
Στις 6 το απογευμα (που πηρα εγω τηλ) μπορουσα να διαλεξω οποια θεση ηθελα.
Μαλιστα, η κοπελα μου ειπε οτι δεν υπηρχε προβλημα (θεσης) ακομα και στις 3D προβολες
που ξεκινουσαν απο τις 4 το απογευμα :blink: (... δεν παταγα ακομα και αν με πληρωναν :laugh:)

Δεν έχω ξαναδεί σε 3D, δεν το ρισκάρω με τίποτα! Ούτε με atmos έχω δει αλλά δεν μπορεί να είναι χειρότερο από το κανονικό...αλλά εντάξει είπαμε δεν έχω πρόβλημα με την ώρα και την μέρα. Αρκεί να έχω την καλύτερη οπτικοακουστική εμπειρία...

Και καλα θα κανεις !
2D προβολη διαλεξα και γω.
Για να μου μεινει και τιποτα απο πλοκη (λεμε τωρα).

Ετσι.

2D με την οικογενεια την δευτερα και παλι 2D σημερα σε 2 ωριτσες !!!!!!

:ridinghorse::vroam:

Καλα ρε, τι προβολες πατε ? :laugh: .... σε παιδικο σταθμο μαζευεστε ? :icon15:
Εχει πενταλεπτο Χονδρο-Λιγνο ... εισαγωγικα της προβολης ? :flipout:
Ποσα παιδακια ειστε ? :p

Last edited:
Μάνο.. θα γράψεις Review μόλις γυρίσεις ?? :cool:

Έτσι και αλλιώς δε θα σε πιάνει ύπνος σήμερα.. :p

Για να μην αφήνονται λάθος εντυπώσεις, το 3D δεν είναι καθόλου κακκό και σίγουρα όχι κουραστικό όπως σε άλλες ταινίες, απλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αν η τιμή μεταξύ 2D και 3D δεν είχε μεγάλη διαφορά πάλι το 3D θα διάλεγα. Αλλά για 4-5 ευρώ διαφορά που έχει εδώ στην Γερμανία μάλλον δεν αξίζει.

Μάνο.. θα γράψεις Review μόλις γυρίσεις ?? :cool:

Έτσι και αλλιώς δε θα σε πιάνει ύπνος σήμερα.. :p

Δεν ξεκιναει φασολαδα χωρις τον SR .... :laugh::laugh::laugh: .... (απ'οτι βλεπω :p)
Λεω να μην γραψω τιποτα μεχρι την Δευτερα, εφοσον υπαρχουν καποιοι που
δεν προλαβαν να κλεισουν εγκαιρα εισητηριο (για σημερα). Και ειναι πολλες
μερες μεχρι την Δευτερα ... καποιοι (ονοματα δεν λεμε) θα εγκαταλειψουν
και τον σεβασμο του spoiler.

Δεν ξερω ... ακομα και αν γραψω θα ειναι σε spoiler.
Το κακο ειναι οτι οσοι απαντησουν ενδεχεται να μην απαντησουν με spoiler.
Οποτε καλυτερα να μην γραψω τιποτα (εσενα ... σε pm :proud:)

Εγώ λέω να γράψεις.. έτσι και αλλιώς θα την δουν και άλλοι!

Αλλά βασικά το λέω για να γράψεις όσο θα είσαι ζεστός ακόμη! :cool:
(Εν θερμώ!) ;)

Στο άλλο θέμα όλοι με Spoiler!

Καλα ρε, τι προβολες πατε ? :laugh: .... σε παιδικο σταθμο μαζευεστε ? :icon15:
Εχει πενταλεπτο Χονδρο-Λιγνο ... εισαγωγικα της προβολης ? :flipout:
Ποσα παιδακια ειστε ? :p

Oχι αλλα ειδαμε χορταστικο τρειλερ του Warcraft.

Απάντηση: Re: Κινηματογράφος για θέαση του The Force Awakens

Aν κερδιζε την παρασταση οποιοδηποτε συστημα ηχου εναντι τετοιας ταινιας τοτε θαχαμε προβλημα.

Δε το εννουσα έτσι, απλά δεν κατάλαβα διάφορα με τα extra ηχεία κ τον ντόρο γύρω από το atmos. ΤΑ ηχητικά εφέ μια χαρά υπήρχαν απλά δεν παρατήρησα διάφορα απο το να ήταν σε μια απλή αίθουσα με πολυκάναλο ήχο. Ίσως είχα το νου μ αλλού, αλλά πχ τα πάνω ηχεία οροφής δεν τα ακουσα!

Ρε ημαρτον μπορεσατε εστω και μια στιγμη να σκεφθειτε τα ηχητικα και λοιπα ?

Εγω αλλαξα 3 πανες κατα την διαρκεια ευτυχως που εκανε και διαλλειμα δηλαδη.....

Το ειδα στην βασικη αιθουσα του Αθηναιον στους αμπελοκηπους που εχει παλιο συστημα αλλα παιζει παντα αξιοπρεπεστατα και ΔΥΝΑΤΑ.

Μια χαρα αιθουσα για πρωτη φορα την δευτερα θα το ξαναδω στα Odeon της Συγγρου. Οι μεγαλες αιθουσες παιζουν και οι δυο την ταινια αυτη η μια σε 2D (αιθουσα 1) και η αλλη σε 3D (αιθουσα 6).

Βασικά ήταν τόσο καλή που ούτε που μου πέρασε από το μυαλό το Atmos ενώ την έβλεπα.. Αλλά με δεδομένο ότι η αίθουσα που το είδαμε είχε 18 ηχεία στο ταβάνι μόνο για το Atmos μάλλον ήταν επίσης πολύ διακριτικό..

Απάντηση: Re: Κινηματογράφος για θέαση του The Force Awakens

Βασικά ήταν τόσο καλή που ούτε που μου πέρασε από το μυαλό το Atmos ενώ την έβλεπα.. Αλλά με δεδομένο ότι η αίθουσα που το είδαμε είχε 18 ηχεία στο ταβάνι μόνο για το Atmos μάλλον ήταν επίσης πολύ διακριτικό..

Άσε που το λογότυπο του atmos στους τοίχους, αντανακλούσε..... φως από την οθόνη.... @$$!#!@

Εμάς το atmos ήταν σβηστό αλλά ο κοπανος στο projection booth είχε ανοιχτό το φως και έλαμπε όλη η αίθουσα για μισή ώρα μέχρι που κάποιος προφανώς του το είπε... :(

χαχα γκαντεμιά! και σε μας κλειστά ήταν τα τεράστια φωτιζόμενα λογότυπα, αλλα το Plexiglass τους... ειναι καθρέπτης