Κίνηση για τη μετάδοση του τελικού κυπέλλου σε HD

Μου αρέσει που θέλαμε και HD να δούμε τα καμάρια μας...

Εγώ πάντως πρέπει να ήμουν ο μοναδικός που χάρηκε που δεν έγινε HD η παραγωγή...

Δεν μπορώ να με φανταστώ να είμαι εκεί με 16 HD κάμερες και να τις βλέπω να τις καταστρέφουν!!! Δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα αλλά δεν νομίζω να το άντεχα.

Φτάνει η μία που μου έσπαναν στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Κίνηση για τη μετάδοση του τελικού κυπέλλου σε HD

Είναι ακόμα πολύ ασύμφορο να αγοράσεις και να συντηρήσεις OB VAN HD, όταν το προϊόν σου και το κυριότερο, η αγορά σου είναι ιδιαίτερα μικρή για τα οικονομικά δεδομένα μιας HD παραγωγης.

+1

Εγώ πάντως πρέπει να ήμουν ο μοναδικός που χάρηκε που δεν έγινε HD η παραγωγή...

Δεν μπορώ να με φανταστώ να είμαι εκεί με 16 HD κάμερες και να τις βλέπω να τις καταστρέφουν!!! Δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα αλλά δεν νομίζω να το άντεχα.

Φτάνει η μία που μου έσπαναν στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

:flipout::flipout: 18 HD κάμερες δεν ήταν να γίνει;Και κάποιες slow motion;(Κάτι που ξέχασα...η εταιρία διαθέτει HD κάμερες που εγγράφουν με πάνω από 100 καρέ/sec;)

Καλύτερα να μην είχαν καμία κάμερα μέσα, για να μην μπορέσει κανείς να δείξει αυτά τα αίσχη......offtopic αλλά συγχωρέστε με

Ξεχασατε το van του σκαι το HD.
Ειμαι ΑΕΚ αλλα δεν παω ποτε στο γηπεδο λογο αυτων των καταστασεων.
Ντρεπομαι που ειμαι ΑΕΚ οταν γινονται τετοια πραγματα.
Παντως σιγα σιγα θελουμε δεν θελουμε,μπορουμε δεν μπορουμε το HD ειναι προ των πυλων που λενε και ηρθε για να μεινει.
Τα ιδια ακουγα και για τα ψηφιακα και για το 16:9.
Αν ολα ηταν στο χερι καποιων τιποτα δεν θα ειχε αλλαξει,αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι.
Regards dbfan