karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,337
Σχετικά είναι αυτά, έχω το P40 pro εδώ και ένα χρόνο και το λατρεύω!!! Σκέφτομαι την άλλη εβδομάδα μάλιστα να πάρω το P50 Pro που το βρήκα σε πολύ καλή τιμή!!! Για μένα είναι ευχή που δεν έχει Google Services καθώς μπορώ να αγοράζω ένα απίστευτο κινητό με μια από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς σε τιμές χώμα!!! Αν είχαν Google Services θα είχαν υψηλές τιμές και δεν θα τα αγόραζα ποτέ!!!Μόνο που η Χαβάη δεν είναι κινητό.
Μην σου πω ότι επειδή έχω και ένα καρτοκινητό ένα διάστημα για μήνες είχα 3 κινητά μαζί μου!!χαχαΕδώ ένα κινητό και το θεωρώ βάρος....Κυκλοφορείς με δύο κινητά;;;![]()
Παίρνουν με esim 2 sim αν θες τα Iphones πλέον, απλά δεν θέλω να έχω 2 sim σε ένα κινητό. Θέλω να ξεχωρίζω της δουλειάς με το προσωπικό για αυτό εδώ και πάνω από 7 χρόνια έχω μαζί μου πάντα 2 κινητά και κάποιες φορές και 3!!!Τι να κάνει τα μήλα δεν παίρνουν 2 sim.
Και εγώ ήμουν με 2 sim μέχρι πρόσφατα αλλά έμεινα με μία και είδα και διάφορα στην κατανάλωση της μπαταρίας.
Φωτογραφικά πρέπει να είναι καλο τηλέφωνο, βέβαια αν το πάρεις κοιτά για μεταχειρισμένο που παίζει γύρω στα 600 ευρώ, καινούριο προσωπικα δεν θα έδινα τα 1.000+ που ζητάει…,να ρωτήσω για πιο λόγο κοιτάς το συγκεκριμένο;καλημέρα σε όλους!! έχουμε κάποια άποψη για το Vivo X80 pro? αναφέρομαι φυσικά στις φωτογραφικές του επιδόσεις και μόνο.....δυσκολεύτηκα να το παραδεχτώ αλλά θα στραφώ κι εγώ σε ένα καλό κινητό για τις ασχολίες μου σε street photography
Έχουν τελέ μια χαρά τα Κινητα, με ένα 2χ έως 5χ είσαι απόλυτα καλυμμένος.
Που υπάρχει 600; Εγώ βλέπω κάτι 800+
Γιαννη το οτι ενθουσιαζεσαι καθε χρονο με την προοδο των κινητων σε κανει να λες ανακριβειες που δεν ισχυουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.