Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Σοβαρα αυτο παιρνει εξτρα φακο η ειναι τρικ;
δεν ειναι δυσκολο, γινεται σε οποιο κινητο θες.

απλα εδω το εχουν κανει (μαλλον) επισημα και οχι με πατεντες.

YΓ... πολυ παλια τεστ με απλη καμερα + adapter

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

κι εδω (για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι) το πρωτο τεστ με τετοιους ανταπτορες, πολλα χρονια πριν!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

εχω εγω αν θες εναν αναμορφικο... ειναι καλη φαση!
Και σκεφτομαι κι εγω τους moment οταν βγει το cage.
Αξιζει λες? Εσυ τον χρησιμοποιείς? δεν είναι τόσο για τα λεφτά, άλλα δεν ξέρω αν θα τον κουβαλάω μαζί και ανσ την πράξη θα μου αρέσει αυτό που παίρνω από αυτόν....εσύ ποιον έχεις? τον πουλάς???

Συγνώμη ρε παιδιά. Αν καταλαβαίνω καλά, έχετε την ultimate φορητή συσκευή που λεγεται κινητό στην κωλότσεπη και θα κουβαλάτε βαλιτσάκι για τον φακό που θα τον προσαρμόζετε στο κινητό για να βγάλετε μια φωτογραφία;
Εντάξει..... 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

;) Συγνώμη ρε παιδιά. Αν καταλαβαίνω καλά, έχετε την ultimate φορητή συσκευή που λεγεται κινητό στην κωλότσεπη και θα κουβαλάτε βαλιτσάκι για τον φακό που θα τον προσαρμόζετε στο κινητό για να βγάλετε μια φωτογραφία;

Για τα μικροφωνα ηχου δεν ειπες τιποτα που εβαλα

και υπαρχει και dedicated slider, dedicated gimball στο τελος θα κουβαλανε περισσοτερα απο οτι αν ειχαν μια υβριδικη αλλα στο κατω κατω παιρνει και τηλεφωνο

• Haha
Reactions: cacau
Μπα…στη περίπτωση μου δεν ισχύει

Οι νέοι πια δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τίποτα…ούτε πως λειτουργεί το κινητό τους! :p

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Μπα…στη περίπτωση μου δεν ισχύει

Οι νέοι πια δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τίποτα…ούτε πως λειτουργεί το κινητό τους! :p

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δυστυχώς συμφωνώ. Είναι τόση η βαρεμάρα τους (επειδή πλέον δεν τους κάνει τίποτα εντύπωση) που βαριουνται ακόμα και να πληκτρολογήσουν! Το βλέπω από τα παιδιά μου έξω....αλεξα open the lights..... Σιγά μην πιάσουν κινητό, να το ξεκλειδώσουν, να ανοίξουν το app για να πατήσουν το toggle.
Όλα τα κάνουν με φωνητικές εντολές. Θα πάθετε πλάκα πόσο διαδεδομένο είναι έξω η σιρι και η αλεξα. Μην κοιτάτε εδώ επειδή δεν διατίθονται στα ελληνικά.