Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Χθες είχα το xiaomi mi note 3 μαζί μου, ήμουν εθελοντής σε γιορτή-ανθοέκθεση σχολείου.
Έβγαλα καμιά 100ριά φωτογραφίες και έκανα κοινόχρηστο λεύκωμα για όποιον ήθελε να πάρει φωτό στέλνοντας link από το google photos.

To ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με έχρισε "φωτογράφο" των μελλοντικών εκδηλώσεων γιατί ήταν σούπερ οι φωτό...χαχαχαχα :flipout:

just sayin...

Με το συγκεκριμένο κινητό, μερικές φορές υπό καλές συνθήκες τραβάω αξιόλογα τεχνικά .jpeg - έχω δοκιμάσει και raw αλλά χωρίς ιδιαίτερη βελτίωση. Ίσως δεν έχω και την όρεξη να ασχοληθώ...

Και με τις δυο, με τις τελευταίες dev rom της Ελληνικής κοινότητας έχει βελτιωθεί πολύ η "μαμά" εφαρμογή, οπότε βαρέθηκα και δεν έβαλα gcam

πρωτοπορεί με το dual video?! βρε θα μας τρελάνετε? :laugh:

απο μνήμης ανακαλώ τουλάχιστον τα LG, SAMSUNG και SONY που το κάνουν αυτό τουλάχιστον μια πενταετία τώρα.

Διπλη καμερα ναι , ειχε , αλλα διπλη ταυτοχρονη ληψη δεν βρισκω καποιο τετοιο χαρακτηριστικο. Εξαλλου δεν ειχε οπτικο zoom ....

Νομίζω ότι είναι κάτι διαφορετικό , η lg δουλεύει ταυτόχρονα την κυρία με την selfie cam.
Η huawei δουλεύει την κυρια ταυτόχρονα με την wide.
Νομίζω ότι είναι διαφορετικό χαρακτηριστικό και σε μένα που χρησιμοποιώ το p30 pro μου είναι πρωτόγνωρο..

Να σε ρωτήσω αφού έχεις το P30 pro.
Όταν κάνεις αυτή διπλή εγγραφή αποθηκεύεται κάπου και κάθε βίντεο από τα δύο ξεχωριστά ώστε να έχεις και επιλογή για βίντεο μόνο wide και μόνο tele; Αν ναι μιλάμε ότι θα κάνω κουμπάρα να πάρω το τηλέφωνο.

Έχεις τρία βίντεο.
Τραβάς π.χ. μια συναυλία και έχεις ένα διπλό βίντεο , ένα ευρυγώνιο και ένα ζουμαρισμένο τον πρωταγωνιστή.

Στο γνωστό κινητοφόρουμ, διαβάζω και βλέπω φοβερή απόδοση της gcam εγκατεστημένης στο redmi note 7. Όποιοι έχουν όρεξη...

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Στο γνωστό κινητοφόρουμ, διαβάζω και βλέπω φοβερή απόδοση της gcam εγκατεστημένης στο redmi note 7. Όποιοι έχουν όρεξη...

Σε όποιο κινητό και να μπει, θαύματα κάνει.

Νομίζω ότι είναι κάτι διαφορετικό , η lg δουλεύει ταυτόχρονα την κυρία με την selfie cam.
Η huawei δουλεύει την κυρια ταυτόχρονα με την wide.
Νομίζω ότι είναι διαφορετικό χαρακτηριστικό και σε μένα που χρησιμοποιώ το p30 pro μου είναι πρωτόγνωρο..
Αααα μάλιστα ,ωραίο feature αυτό!

Μιας και το Xiaomi Redmi Note 7 που απέκτησα πρόσφατα το ''κληρονόμησε'' η σύζυγος με συνοπτικές διαδικασίες, ξαναβγήκα στην ''αγορά'' για νέο Smartphone και ίσως σε λίγο πιο μεγάλο Budget, ύστερα από μια σχετική έρευνα μάλλον κλείνω προς το Lg G7, φαίνεται σαν μια βελτιωμένη έκδοση του LG V30 που δέχεται και αυτό εύκολα και γρήγορα Gcam. Έχει κάποιος αυτό το τηλέφωνο? Η τιμή του που πλέον έχει φτάσει τα 320 ευρώ νομίζω είναι αξιοπρεπής αν και οριακή για το Budget που έχω.