Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Η ουσια βρισκεται στο τι θελεις να κανεις την φωτογραφια αφου την βγαλεις (με το οποιοδηποτε μεσο)

μα αυτό λεω.
κάτι εκατομύρια παιδιά, νοικοκυρές και μπαμπάδες του fb, συνταξιούχοι που δεν το χάσαν ακόμα κλπ τους ενδιαφέρει να βγεί η φωτό και να τη δούν στο κινητό, άντε να την κατεβάσουν στο πισί για να είναι "πιο μεγάλη".

χώρια που οι περισσότεροι στις ηλικίες 15-30 νοιάζονται πολύ για τις επεμβάσεις που επιτρέπουν οι εφαρμογές (πχ instagram) όπου πέφτει το adjustment της αρκούδας ΜΟΝΟ και μόνο για να φαίνονται καλά και wow σε κινητό.

Ρίξτε μια ματιά εδώ (κάντε και λίγο zoom για να κατεβάζει όλο το μέγεθος, 18MB γαρ το RAW), τελείως αδαής με τις φωτογραφίες, πιστεύω πως το αποτέλεσμα με το S8 ακόμα και σε δύσκολα θέματα όπως το συγκεκριμένο είναι αξιοπρεπέστατο.

Για τα ημερήσια πλάνα, νομίζω είναι απόλυτα usable και σε album ακόμα.

Στη τελική, μια sony mirrorless (δεν θυμάμαι καν το μοντέλο φανταστείτε) τελικά έχει χρησιμοποιηθεί στο 1/20 (και πολύ μάλλον λέω) των φωτογραφιών σε σχέση με το κινητό, εκεί που τη θέλεις δεν την έχεις. Φυσικά δεν την αντικαθιστά, ειδικά νύχτα αν και είναι σε καλό επίπεδο δεν συγκρίνεται το να παίξεις με το manual της mirrorless, ωστόσο την υποκαθιστά αντάξια όπου χρειάζεται.

Κάποιος φίλος εδώ μέσα βέβαια είχε θίξει και το θέμα εμπειρία χρήσης και ευχαρίστηση. Βολικό το mp3, αλλά που θα βάλεις το... Εξώφυλλο ή έστω το booklet του cd?

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να προτείνω να γίνει μια λίστα πάνω πάνω στο θέμα με τα καλύτερα τηλέφωνα για να βλέπουμε με μια ματιά τι παίζει;
Ετσι κι αλλιώς μετρημένα στο ένα χέρι είναι.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Να προτείνω να γίνει μια λίστα πάνω πάνω στο θέμα με τα καλύτερα τηλέφωνα για να βλέπουμε με μια ματιά τι παίζει;
Ετσι κι αλλιώς μετρημένα στο ένα χέρι είναι.

και τις κατώτατες τιμές στην Ελλάδα και εκτός???

Καλό θα ήταν να φαίνονται και οι τιμές στην Ελλάδα γιατί από Κίνα είναι και ο χρόνος αναμονής μεγάλος
Θα έλεγα οι προτάσεις/χαρακτηρισμοί να προέρχονται από προσωπική χρήση/εμπειρία

Η ουσια βρισκεται στο τι θελεις να κανεις την φωτογραφια αφου την βγαλεις (με το οποιοδηποτε μεσο)

"Οι ερασιτεχνες ανησυχουν για τον σωστο εξοπλισμόο, οι επαγγελματιες νοιαζονται για τα χρηματα και οι καλλιτεχνες ανησυχουν για το φως. -Georg IR B"

...αλλα η συγκριση τηλεφωνου με hasselblad ,με ξεπερνα:slapface:

Στην Ελλάδα το xiaomi mi note 3 έχει 370 ευρώ κι έχει πτωτική τάση.

Το LG G6 έχει 415 ευρώ , με σταθερή τιμή εδώ και καιρό. Είχε πέσει και κάτω από 400 αλλά ανέβηκε λίγο.

Το Nexus 5x έχει 279 ευρώ.

Όποιος άλλος έχει δοκιμάσει κάτι απ' αυτά ή κάποιο άλλο , ας βάλει εντυπώσεις.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλα φωτογραφικές μηχανές θα χρησιμοποιούν μόνο οι επαγγελματίες μόνο και αυτό δεν ξέρω για ποσό καιρό ακόμη. Το μέλλον είναι στα κινητά γιατί είναι compact και συμφέρει η ανάπτυξη τους από κάθε πλευρά..

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Οι ερασιτεχνες ανησυχουν για τον σωστο εξοπλισμόο, οι επαγγελματιες νοιαζονται για τα χρηματα και οι καλλιτεχνες ανησυχουν για το φως. -Georg IR B"

...αλλα η συγκριση τηλεφωνου με hasselblad ,με ξεπερνα:slapface:

+1.000!

Τις διαφορες συγκρίσεις εδώ, τις κάνουμε όχι για να δούμε ποια είναι καλύτερη, προφανώς μια DSLR θα είναι πάντα καλύτερη....αλλά για να δούμε τι μπορεί κάποιος Μ ένα καλό κινητό να καταφέρει.

Είναι η συσκευή που έχουμε πάντα μαζί μας.

Εγώ έχω κάνει διάφορα πειράματα στο παρελθόν, να πάρω μαζί μου πχ σε διακοπές κινητό και φωτογραφική , για να δω τι θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο.

Σχεδόν πάντα , τις περισσότερες φωτό τις έχω από κινητό.οχι πάντα οι καλύτερες...

Έχω ήδη 1-2 μικρούς φακούς ειδικά για κινητά, κι ένα gimpal μικρό για βίντεο.

Υπάρχουν φυσικά και πολύ καλοί φακοί όπως αυτοί...https://www.shopmoment.com

Φυσικά σε λίγο , με τα κινητά ν αποκτούν 2-3 φακούς στο σώμα τους, δεν θα χρειάζομαι ούτε αυτούς.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Αυτό μήπως σας κάνει;
LG V20 στα 300 ευρώ https://www.eglobalcentral.eu/lg-v20-h990-dual-sim-64gb-sim-free-unlocked-titan.html
Και εγώ αυτό εχω δει και μπήκα σε σκέψεις. Αλλά δεν έχει oiss πάρα μόνο με software stabilizer. Οπότε το βίντεο θα είναι κάπως. Επίσης την lg μετά το bootloop την φοβάμαι. Αυτό το μαγαζί που βοσκαει? Τελωνείο?

Οποίος κοιτάζει lg παίζει με την τύχη του.. Είχε πάρει η γυναίκα ένα g5 πήγε στο βρόντο με το bootloop. Ποτέ ξανά ούτε τζάμπα

Οποίος κοιτάζει lg παίζει με την τύχη του.. Είχε πάρει η γυναίκα ένα g5 πήγε στο βρόντο με το bootloop. Ποτέ ξανά ούτε τζάμπα

+1 και όχι μόνο G5,μακριά και αγαπημένοι.Πολλά θεματάκια τα κινητά της .LG μόνο για οθόνες και τηλεοράσεις.

Τα Lg πρόβλημα με bootloop είχαν τα g4 g5 v10 και ήταν πρόβλημα hardware που στα επομενα μοντέλα δεν υφίσταται. Βέβαια το χτύπημα στην αξιοπιστία τους ήταν τεράστιο αφού αντέδρασαν σαν εταιρεία εις βάρος του πελάτη.

επίσης το g2 -από τα καλύτερα σχεδιαστικά κινητά της LG- πρόβλημα οθόνης και μητρικής και πόσα άλλα μοντέλα που ακολούθησαν και πήραν φίλοι μου .Συν δώρο την ξινή στο service της εταιρείας.Τρομερό το V30 ,αλλά αν το αγόραζα ,θα έκανα και τον σταυρό μου.