Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

στα 430 που παιζει αυτη τη στιγμη το mi 9t pro , θα σου ελεγα να περιμενεις το νεο motorolla, μαλλον καλυτερη αγορα φωτογραφικα.

Ιδια τιμη αλλα με OIS στις 2 βασικες καμερες!
Ναι αλλά δεν με ενδιαφέρει μόνο φωτογραφίκα το τηλέφωνο το θέλω και για επαγγελματική χρήση. Και ούτε φυσικά θα δώσω τα 400++ που θα ζητά η ινφοκουεστ όταν το φέρει. Απλά περιμένω να το φέρουν οι μεγάλοι ώστε να το ρίξουν σε λογικά επίπεδα οι μικροί ή στην τελική να το πάρω με πολλές άτοκες δόσεις σε φουλ τιμή.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλά δεν με ενδιαφέρει μόνο φωτογραφίκα το τηλέφωνο το θέλω και για επαγγελματική χρήση. Και ούτε φυσικά θα δώσω τα 400++ που θα ζητά η ινφοκουεστ όταν το φέρει. Απλά περιμένω να το φέρουν οι μεγάλοι ώστε να το ρίξουν σε λογικά επίπεδα οι μικροί ή στην τελική να το πάρω με πολλές άτοκες δόσεις σε φουλ τιμή.

και τι παραπανω θα σου προσφερει "επαγγελματικα" ?

Οντως το Motorola φαίνεται υποσχόμενο, να δούμε και το oneplus 7t που έρχεται το Σεπτέμβριο .

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
+150 και έχει το 7 από το μοτορολα οπότε τουλάχιστον τόσο ή και παραπάνω θα έχει με το 7τ

Υπενθυμίζω ότι για γενικές συζητήσεις περί κινητών υπάρχει ειδική κατηγορία. Εδώ μόνο ως φωτογραφικά εργαλεία...

και τι παραπανω θα σου προσφερει "επαγγελματικα" ?
Δεν ξέρω δεν μπορώ να ρισκάρω έχω παρασει 3 σιαομι με άριστη ποιότητα κλήσης πολύ γρήγορα ως την τελευταία μέρα που τα είχα και με άριστη ποιότητα κατασκευής. Δεν μπορώ να ρισκάρω ξαφνικά 400+ ευρώ σε μοτορολα που δεν έχω εμπειρία, ούτε το λογισμικό του ξέρω ούτε τι υποστήριξη έχει.

το μοτορολα εχει near stock android, πολυ πιο ελαφρυ απο xiaomi .

εγω ειχα Motorola και δεν ειχα κανενα θεμα, ηταν πολυ γρηγορο μεχρι και τη τελευταιαα μερα... και πολυ αξιοιιστο.

Προσωπικα , αν μπορεσω, θα το δοκιμασω οταν ερθει...

Ένα άλλο τηλέφωνο λογικού κόστους (στο Skroutz το βλέπω λίγο τσιμπημένο) είναι το Motorola One Vision, με καλές προδιαγραφές κάμερας:
48 MP, f/1.7, (wide), 1/2"(1/2.25"), 0.8µm, PDAF, OIS
5 MP, f/2.2, depth sensor
Το ίδιο setup που έχει το Oneplus 7 και άλλα ακριβά τηλέφωνα, αλλά δεν ξέρω από camera software τί γίνεται;
Αυτά με exynos παίρνουν gcam?

και μια που ρωτάω για exynos, τα Galaxy s7 & Note FE -πρώην Note 7- που έχω με Samsung επεξεργαστή, παίρνουν gcam? αξίζει να το δοκιμάσω, αν και δεν έχω παράπονο από τις τωρινές φωτογραφίες?]

https://www.gsmarena.com/motorola_one_vision-review-1932p5.php

Last edited by a moderator:
Φίλε τo Note FE τι λέει? Φοβερή συσκευή αν δεν είχα το Ν8 σίγουρα θα είχα το FE απλά δε μπορούσα να το βρω όταν είχε πρωτοβγει.

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Επειδή θα έχω το mi9t pro τις επόμενες μέρες ας ανεβάσει κάποιος το λινκ με την gcam για το κινητό. Ευχαριστώ.

Δεν βγάζει κάτι το παραπάνω
45b348e479d015052a1cb5f23dc86957.jpg

Λινκ στο xda μου ανοίγει από εκεί οι σύνδεσμοι δεν οδηγούν πουθενά.

Τα Nokia 4.2 5.2 τα έχει δοκιμάσει κανείς από φωτογραφικής άποψης; Η Nokia συνήθιζε να έχει πολύ καλή απόδοση.

Φίλε τo Note FE τι λέει? Φοβερή συσκευή αν δεν είχα το Ν8 σίγουρα θα είχα το FE απλά δε μπορούσα να το βρω όταν είχε πρωτοβγει.

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου
Με συγχωρείς για την καθυστέρηση απάντησης. Στην τιμή που το αγόρασα (4 συσκευές πήραμε για οικογένεια και φίλο γύρω στα 350 πριν από 1 χρόνο, και υπήρξε και φθηνότερη τιμή αργότερα) είναι μια συσκευή που έχει εξαιρετικές επιδόσεις βίντεο και φωτογραφίας στην κυρία κάμερα (πολύ φωτεινό φακό με σταθεροποίηση και μεγάλα πιξελ, άμεσο φοκους), με όλα τα καλά των galaxy note και χωρίς κάποια "μειονεκτήματα" των επόμενων π.χ. έχει το αποτύπωμα μπροστά σε πλήκτρο και αναλογία οθόνης 16:9
Αναβαθμίστηκε και στην τελευταία έκδοση android & U.I. πριν κάποιους μήνες, και ενώ έχει λίγο παλαιότερο chipset δεν υστερεί κάπου ιδιαίτερα σε σύγκριση με τα νεότερα πολλαπλάσιας τιμής, εκτός των επιπλέον αισθητήρων κάμερας...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk