Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Για όσους βαριούνται την διαδικασία εγκατάστασης της gcam, μια καλή εναλλακτική είναι η bacon camera (δωρεάν). Όχι τόσο καλή, αλλά εγκαθίσταται απλά και υποστηρίζει raw, manual ρυθμίσεις αλλά και όλες τις τυπικές ευκολίες, HDR, bracketing κ.λ.π.

οχι, μπαινει σε αρκετα κινητα, δεν ξερω αν υπαρχει καταλογος ομως.

Απλα, κανε μια αναζητηση στο google το κινητο που σ ενδιαφερει και δες... για ποιο κινητο σ ενδιαφερει ?

ΥΓ... παρολο που μπορει να μπαινει σε καποια κινητα, δεν εκμεταλευεται παντα ολες τις λειτουργιες οπως ειπα , του καθε κινητου.

Αυτό ακριβώς έψαχνα να βρώ, κάποιον κατάλογο.
Δυστυχώς όμως όλο έπεφτα πάνω σε xiaomi.
Γι αυτό αναρωτήθηκα αν μόνο οι χρήστες xiaomi την χρησιμοποιούν.

Σε κάτι κινεζικα φίλων meizu m2 και lenovo k3 note για να παίξω λίγο, δεν βρήκα τίποτα.
Στο δικό μου samsung note 4 πάλι δεν βρήκα τίποτα.
Θέλει root όμως για να μπει;

στο note μαλλον οχι, ειναι παλιο.

Θελει root στα περισσοτερα (στο δικο μου σιγουρα).
Το εκανα, αλλα ακομα ειναι νωρις, δε δουλευει πολυ καλα, οπως στο Α1.

πολυ ενδιαφερον....

https://mymiggo.com/pictar/

features.png

δεν εχω δυστυχως δοκιμασει πολυ το v30 ακομα σε φωτογραφια, βιντεο κλπ.

Αν και οταν το κανω, θα βαλω δειγματα προφανως και θα πω τις εντυπωσεις μου.

Γιάννη σ'ευχαριστώ γιά τήν άμεση απάντηση.Αυτή τήν στιγμή έχω 3 τηλέφωνα πού λειτουργούν ακόμη καί τά παλιά τό πιό πρόσφατο είναι τό samsung a5 2016 πού είμαι ευχαριστημένος σέ όλα δέν κολλάει έχει OIS καί βγάζει πολύ καλές φώτο γιά τήν κατηγορία του...αλλά ή οθόνη μέ περιορίζει σέ μέγεθος αν καί είμαι φάν τού μικρού μεγέθους στά τηλέφωνα,αλλά λόγω τού ότι σερφάρω καί γράφω αρκετά θά ήθελα νά αντικαταστήση κατά κάποιο τρόπο τά τάμπλετ galaxy note 12,2 και ένα Huawei 8"τά οποία δέν μπορώ νά έχω πάντα μαζί μου.Οπότε θέλω ένα αξιόπιστο τηλέφωνο πρωτίστως ακόμη καί iphone μέτιμή μέχρι 550-600e μέ αξιόλογη φωτογραφική καί δυνατότητα αναβαθμίσεων γιά άμεση αγορά χωρίς προβλήματα μέ υψηλή ποιότητα κατασκευής...καλά θά ήταν νά αγοράσω τό iphone max αλλά ξεφεύγει στήν τιμή.Γιά φωτογραφική έχω μιά NIKON D750 καί θά προτιμούσα νά επενδύσω στήν αγορά ενός φακού γιά τήν φωτογραφία.

Στη χαμηλή κατηγορία τιμής ένα xiaomi mi a2 είναι πολύ καλό, με την Gcam πάντα.
Αλλα δεν έχει ois, οπότε οι βραδυνές είναι μέτριες.
Επισης θέλει ροοτ, που για μένα είναι αποτρεπτικό.

Ένα lg g6 μεταχ/Νο θα ήταν η επογη μου που το βρίσκεις στα 200-250.

Στη μεσαία κατηγορία, εγώ προτίμησα το v30 γιατί το βρήκα μεταχ/Νο στα 300 και ειναι αψογο.
Έχει όλα όσα ζητάω, ois στη κυρία κάμερα, Ευρυγωνια κάμερα, radio FM, sd card, oled οθόνη υψηλής ανάλυσης, πολύ καλή μπαταρία, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ωραίο Design

Στα λεφτά που το βρήκα δεν έχει αντίπαλο.,και κανένα άλλο κινητό δεν έχει τέτοια Ευρυγωνια κάμερα επίσης., εκτός από LG.

Μπαίνει και η Gcam πολύ εύκολα, δεν χρειάζεται ροοτ, που θέλουν αλλά κινητά.
Πολύ σημαντικό αυτό για μένα.

Τέλος έχει το καλύτερο Dac σε κινητό και mini jack, ο ήχος του είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε φορητή συσκευή.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Γιαννη ειχα το mi a2 και δεν μου αρεσε η καμερα φυσικα τραβηξα με την δικια του δεν εβαλα Gcam

Την εβαλα στο redmi note 4 του εχω βαλει Android 9 οποτε μπηκε ευκολα μονο εγκατασταση το apk

Παντως τα περισσοτερα κινητα το βραδυ πασχουν ενω εχουν μικρο διαφραγμα 1.7 1.8

Γιάννη καί πάλι ευχαριστώ...τό LGV30 τό είχαν στό best price πρίν μερικές μέρες 375 e ήθελα νά τό πάρω αλλά ανέβηκε στά 435 μέ εγγύηση από τήν Ελληνική Αντιπροσωπία.Θά περιμένω καί τό V40 πού ανακοινώνεται στίς 4 Οκτωβρίου καί λογικά ή τιμή του θά πέση.Στήν ίδια τιμή περίπου καί τό samsung s8plus. Θά περιμένω καί τήν παρουσίαση σου πού θά έχει πολύ ενδιαφέρον.Εχει καί τό iphone 6s plus 16gb 335e ποιά είναι ή γνώμη σου?ενδιαφέρεται ένας φίλος πού τό θέλει λόγω ios τί άλλο προτείνεις από iphone στή χαμηλή κατηγορία τιμής θά βοηθούσε πολύ.Πάντως στό φόρουμ μας είδα φώτο από τό 6splus καί ενθουσιάστηκα άν καί είναι παλιό μοντέλο Σού εύχομαι τά καλύτερα.