Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Εγω στο Redmi note 4 που εχω εβαλα Android 9 απλα εβαλα το apk του Gcam

Ξεκλειδωνεις bootloader περνας twrp βαζεις οποια rom θελεις δες xda και απλα κανεις εγκατασταση το Gcam.apk

δεν ειναι τοσο απλο... εγω τα παρατησα πια , μου προκαλουσαν πολλα προβληματα ολες αυτες οι μαιμουδιες!

Απλα σημαινει , δεν χρειαζεται ΤΙΠΟΤΑ, οπως στο V30. Ουτε ξεκλειδωματα bootloader, ουτε magisk kai twrp Κλπ

Απλα περνας την gcam.

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Απλα σημαινει , δεν χρειαζεται ΤΙΠΟΤΑ, οπως στο V30. Ουτε ξεκλειδωματα bootloader, ουτε magisk kai twrp Κλπ

Απλα περνας την gcam.
εκτός από το V30 γίνεται και σε άλλα κινητά αυτή η απλή διαδικασία;

Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

εκτός από το V30 γίνεται και σε άλλα κινητά αυτή η απλή διαδικασία;
Σε όσα κινητά είναι ενεργοποιημένο το Camera2 API (Δηλαδή τραβάνε κατευθείαν σε RAW) η διαδικασία είναι ότι απλά κάνεις εγκατάσταση το gcam app

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει κατάλογος...

Φυσικά από μόνη της η εφαρμογή δε κάνει θαύματα.
Αν πχ το κινητό δεν έχει OIS δε πρόκειται να βγεις καλή φώτο το βράδυ στο χέρι, ούτε βίντεο.
Βτιωνει τα πράγματα σε κάθε κινητό ή Gcam, αλλά ένα κινητό με καλή κάμερα χρειάζεται.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Τό Nokia 7plus είναι στίς συσκευές πού μπορούμε νά εγκαταστήσουμε gcam είναι ποιοτικό καί pure android σέ σχέση μέ τό lg έχει χαμηλότερες προδιαγραφές αλλά θά παίρνει γιά αρκετά χρόνια περισσότερες αναβαθμίσεις καί στά 320e αξίζει? Δίλλημα...Γιάννη είσαι ό μόνος ίσως πού πειραματίζεσαι μέ πολλές συσκεύες καί έχεις εμπειρία γιαυτό προκύπτουν καί τά ερωτήματα

Βγηκε το lg v40, το πρώτο κινητό με 5 κάμερες... Και κυρίως με 3 διαφορετικά εστιακα μήκη.
Υπέρ ευρυγωνιο φακό 14mm, κυρία κάμερα 28 mm f1. 5 και κάμερα τελε -πορτραίτου 56mm.
Η κυρία κάμερα έχει OIS και όλες έχουν EIS.

Μπροστα έχει 2 κάμερες, νορμάλ και Ευρυγωνια για ομαδικά selfie....

Γράφει 4k 60p και super slow motion 240fps στα 1080.

https://youtu.be/l9F4EA0yLCU

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

φαίνεται πολύ καλή περίπτωση για φωτογραφίες και βίντεο....από τιμούλα ξέρουμε??

Όπως πάντα στην αρχή είναι ακριβό, γύρω στα 900.
Μετά από μάνα εξάμηνο θα πέσει αρκετά, όπως το. V30.

Εγώ το πήρα το v30 πριν λίγες μέρες στα 300 μεταχ/νο....καινούργιο το βρίσκεις 380.

Του χρόνου , αν είμαστε καλά, θα πάρω το v40 στη μισή τιμή....

Όπως πάντα στην αρχή είναι ακριβό, γύρω στα 900.
Μετά από μάνα εξάμηνο θα πέσει αρκετά, όπως το. V30.

Εγώ το πήρα το v30 πριν λίγες μέρες στα 300 μεταχ/νο....καινούργιο το βρίσκεις 380.

Του χρόνου , αν είμαστε καλά, θα πάρω το v40 στη μισή τιμή....

Ναι αρχική τιμή δυστυχώς τα 900 είναι πάρα πολλά, όπως είπες αν είναι καλό (που θα είναι) του χρόνου με κανένα 400 θα αξίζει....
Υ.Γ. Και το V30 φαίνεται πολύ καλό άλλα στο Skroutz το βλέπω 440 χαμηλότερη τιμή. Που δεν ξέρω αν είναι να πάς σε αυτά τα χρήματα ίσως αξίζει να πάρεις το huawei p20 στα 490 που έχει μάλλον την κορυφαία κάμερα της αγοράς αυτή την στιγμή.

Το βρίσκεις 380 στο best price.

To p20 pro δεν έχει όμως υπέρ ευρυγώνια , και το βίντεο είναι μέτριο και χωρίς σταθεροποίηση στα 4κ.
Και δε κάνει 480, 680 έχει!

Αυτό που λες εσυ είναι το απλό p20....καμία σχέση με το μεγάλο του αδελφό.

Τώρα που το βλέπω και το Χiaomi mi8 στα 410 ευρώ φαίνεται κορυφαίο....ίσως να είναι και το πιο ολοκληρωμένο κινητό σε αυτά τα χρήματα στην αγορά αυτή την στιγμή, με κορυφαία κάμερα, οθονάρα Amoled, 6gb ram και τοπ σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, ενώ και μπαταρία έχει κορυφαία...Not bad....πολλές λύσεις και χάνεσαι με τόσα κινητά.

Προσωπικα την κάμερα του p20 pro την βρίσκω μετριότατη.

Δεν ξέρω τι βγάζει απο raw. Το jpeg ομως... χαλια

Για εμένα μονόδρομος για κάμερα και android ειναι το pixel 2 (και οπου ναναι το pixel 3)

Παιδια ειμαι αναμεσα σε iphone 8 plus και p20 pro
Βιντεο δεν με πολυενδιαφερει.
Γενικα σε νυχτα θεωρειται καλυτερο το huawei. Ομως διαβαζω διαφορα για φωτο που ειναι σαν ζωγραφικη και κορεσμενες ενω το 8 plus ειναι πιο φυσικες.
Βασικα τωρα εχω 6s ... και με βολευει και το ios πολυ.
Θα ηθελα μια γνωμη...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το βρίσκεις 380 στο best price.

To p20 pro δεν έχει όμως υπέρ ευρυγώνια , και το βίντεο είναι μέτριο και χωρίς σταθεροποίηση στα 4κ.
Και δε κάνει 480, 680 έχει!

Αυτό που λες εσυ είναι το απλό p20....καμία σχέση με το μεγάλο του αδελφό.

Α ναι έχεις δίκιο, άσε πολύ μπλέξιμο....χάνεις την μπάλα με τόσα κινητά, τρέχουμε να προλάβουμε να ενημερωθούμε για τις φωτογραφικές μηχανές, φακούς κλπ. άλλα με το που πιάνεις τα κινητά απλά σηκώνεις τα χέρια ψηλά!!

Παιδια ειμαι αναμεσα σε iphone 8 plus και p20 pro
Βιντεο δεν με πολυενδιαφερει.
Γενικα σε νυχτα θεωρειται καλυτερο το huawei. Ομως διαβαζω διαφορα για φωτο που ειναι σαν ζωγραφικη και κορεσμενες ενω το 8 plus ειναι πιο φυσικες.
Βασικα τωρα εχω 6s ... και με βολευει και το ios πολυ.
Θα ηθελα μια γνωμη...

σχεδόν την έδωσες μονος σου την απάντηση!

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

σχεδόν την έδωσες μονος σου την απάντηση!

Ναι το ξερω, απλα θελω την γνωμη εσω καποιων που εχουν περασει απο τα χερια τους και τα 2...

Το p20 pro στο αυτόματο βγάζει πολύ επεξεργασμένες φωτό, ειδικά με τo AI on.
Αν σ αρέσουν έχει καλώς....αλλιώς πρέπει ν απενεργοποιήσεις το ΑΙ και να τραβήξεις ίσως με manual ρυθμίσεις.

Το mi8 το έχει φίλος και είναι το καλύτερο vfm μέχρι τα 400 ευρώ.
Το βρίσκεις από banggood χωρίς τελωνείο σε 15 μέρες στην πόρτα σου την global έκδοση με 355 ευρώ.
Μόλις πάει στα 300 ευρώ θα τι σκεφτώ σοβαρά.
Προσωπικά και το miui 10 μου αρέσει πολύ ειδικά το 10 τα σπάει αν και θυμίζει ios.