timaios
AVClub Addicted Member
- 16 November 2009
- 1,363
Πάνο άλλο σού θυμίζει ios καί άλλο ios.Γιά android είναι καλό ή οθόνη του δέν είναι ότι καλύτερο άν καί amoled , αυτό πού μέ ενοχλεί καί ισχύει γιά τά περισσότερα τηλέφωνα είναι ότι μετά από περίπου 2 χρόνια παύουν νά παίρνουν αναβαθμίσεις καί γίνονται κατά κάποιο τρόπο παρωχημένα εκτός από ορισμένες ναυαρχίδες καί τά pure android οπότε τά iphone έχουν τρόπον τινά τό πάνω χέρι.Επίσης σέ hardware ή apple χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά καί μιλάω καί γιά λάπτοπ τάμπλετ, κοκ.Εχω δεί τίς μητρικές στά λάπτοπ λόγω παλαιότερα έχω σπουδάσει ηλεκτρονική καί τηλεπικοινωνίες στό εξωτερικό καί έχω φίλους επαγγελματίες πού δουλεύουν καί ενημερώνομαι γιά τίς εξελίξεις στήν τεχνολογία καί σέ ηχοσυστήματα βλέπεις ότι μάθεις καί σού αρέσει έχει ενδιαφέρον άσχετα πού δέν ασκώ τό ίδιο επάγγελμα .Μπορεί τά iphone μέχρι καί τήν 8 σειρά νά φαίνονται παρωχημένα έχουν ίδια εμφάνιση δέν έχουν amoled αλλά οί αλλες εταιρίες ιδρώνουν νά τήν φτάσουν σέ επιδόσεις στά σύν τό ελαφρύ λειτουργικό καί οί αναβαθμίσειςΕγώ είχα παλιά Nokia, Sony Windows phone καί όλα τά τηλέφωνα μου λειτουργούν άσχέτως ότι χρησιμοποιώ Samsung πού δέν έχω κανένα πρόβλημα καί τά θεωρώ ποιοτικά επίσης ακόμη καί τά entry άσχετα ότι πολλοί παραπονιούνται γιά τίς πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές.Θεωρώ τά καινούργια iphone κορυφαία αλλά καί τά samsung μετά έπονται οί άλλοι άσχετα ότι μπορεί νά είναι καλύτεροι στά επι μέρους(καλύτερη κάμερα στό dxo κτλ.Μού αρέσει πού ό Γιάννης Σπύρου πειραματίζεται μέ όλες τίς μάρκες είναι βέβαια καί εππαγγελματίας καί ανοιχτό μυαλό καί αυτό είναι πρός ώφελος όλων μας πού έχουμε ενδιαφέρον μέ τήν τεχνολογία.Στίς επαγγελματικές κατηγορίες λάπτοπ εικόνα ήχο κάμερες φωτογραφικές,οθόνες κτλ τά δεδομένα αλλάζουν