Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Αγαπητέ εάν διαβάσεις προσεκτικά δέν αναφέρω ότι δέν είναι καλή οθόνη αλλά υπάρχουν καλύτερες.Σάν value for money είναι εντάξει.Αλλωστε καί ό Γιάννης Σπύρου καί sfortis έγραψαν γιά κάποια μοιονεκτήματα αναπαραγωγή χρωμάτων, ευρυγώνιο και γιά τό γιά τό p20pro πού είναι ακόμη καλύτερο γιά τούς αριθμούς πού παραθέτεις από gsmarena ok αλλά δέν λένε τήν πλήρη αλήθεια άλλωστε καί στίς φωτογραφικές μηχανές πού γράφεις όμορφα πολλές μηχανές παιρνούν τήν Νικον d5 ταχύτητα περισσοτερα μεγαπίξελ ελλειψη σταθεροποίησης κοκ αλλά απλά είναι ή καλύτερη στόν κόσμο μαζί μέ τήν canon.Τό mi8 είναι value for money αλλά μέχρι εκεί. Δές το από Ελληνα ή κριτική γιά τήν μέτρια οθόνη .https://youtu.be/vovs-9Zp2u8 Γιά τά iphone συμφωνώ εν μέρη αλλά οταν βρίσκω τό iphone 8 στά 440 e μέ ολα τά μειονεκτήματα σέ σχέση μέ τά κανούργια μοντέλα της αλλά καί από android υλοποιήσεις στά ίδια λεφτά τό προτιμώ αλλά στά 600 θά σκεφτόμουν καί τό note 8.

Καλά, κρίνοντας από τα σχόλια που κάνει για την οθόνη, δεν θα έδινα και μεγάλη βάση στην κριτική του... :p

Γιάννη ξέρω ότι ασχολείσαι πολύ μέ τήν εικόνα σέ τηλεοράσεις,προβολείς,μόνιτορ τάμπλετ καί ότι γνωρίζεις πολύ καλά καί πολλά γιά τά μέσα απεικόνισης καί ή γνώμη σου μετράει πολύ.Ο συγκεκριμένος προυσιαστής απευθύνεται στό ευρύ κοινό καί οί παρουσιάσεις του δέν είναι λεπτομερείς καί επιστημονικά ακριβείς...αλλά έχει πείρα καί μπορεί κάλλιστα νά διακρίνει μέσες άκρες τήν διαφορά από μία οθόνη μέ κάποια άλλη λχ στό note 8 ή 9 καί στά τελευταία μοντέλα iphone όλα από τή sammsung χρησιμοποιεί ανώτερων προδιαγραφών οθόνες από ότι στά xiomi mi8 καί αυτό είναι γεγονός.Τώρα γιά νά είμαι καί εντός θέματος στά κινητά μέ τήν καλύτερη ψωτογραφική καί όχι μέ τήν καλύτερη οθόνη ό Γιάννης θεωρεί ότι τό lgv30 είναι τό καλύτερο android γενικά καί ιδιαίτερα στά ευρυγώνια άσχετα ότι στή βαθμολογία τού dxo δέν είναι στίς πρώτες θέσεις διότι τά αποτελέσματα δέν βαθμολογούν τίς ευρυγώνιες λήψεις καί δίνουν βση στόν μπροστινό φακό καί σέ άλλους παράγοντες πού τά γράφιυν μέ λεπτομέρεια στήν ιστοσελίδα τους αλλά καί στά σχόλια πού είναι χρήσιμα καί μέ πολλές ενστάσεις από τούς κατόχους lg.Υπάρχουν πολλά review πολλύ καλύτερα από αυτό πού ανέβασα αλλά περιμένω τού φίλου Γιάννη Σπύρου πού θεωρώ ότι θά είναι κορυφαίο.Αλλωστε ξέρεις ότι ασχολούμαι μέ τήν φωτογραφία καί πρίν πολλά χρόνια πού σέ γνώρισα στήν γιορτή τού avclub σέ έχω σέ αρκετές φώτο όπως καί όλους τούς φίλους πού είχαμε παρευρεθεί.:a0210:

Το lg v30 με την στοκ μηχανή είναι απλά καλό , δεν συναγωνίζεται τα σημερινά κορυφαία κινητά.

Αν βάλεις όμως την gcam, υποβοηθούμενη και από τη σταθεροποίηση του φακού, έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα, ισάξια με τις υπόλοιπες ναυαρχιδες.

Η ευρυγώνια κάμερα είναι όλα τα λεφτά όμως για μένα, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση, γιατί απλά κανένα άλλο δεν έχει ακόμα τέτοια κάμερα, εκτός από lg.

Δεν συγκρίνεται βεβαια με έναν καλό υπέρ ευρυγώνιο φακό μιας Dslr, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Δίνει μοναδικές φωτό που αλλιώς δεν θα έπαιρνες.

Αν βάλεις και τη τιμή που το βρίσκεις τώρα, γύρω στα 370 καινούργιο, είναι Τζακ ποτ, αν συνυπολογίσεις και τις υπόλοιπες αρετές του.

Ανακοινωθηκε χτες το νεο Huawei Matte 20 kai 20 PRO , mε τριπλη καμερα πισω και οπτικο 5Χ !

Περιλαμβανει μια καμερα 20 Mpixels 16mm f2.2 (υπερυερυγωνια) , μια 27mm 40Mp f1.8 και μια 81mm 8Mp F2.4 με OIS.
Eχει δυνατοτητα για macro photo στα 2.5 cm, kai hybrid zoom στα 10Χ.

Aλλο ενα κινητο λοιπον, μαζι με το LG v40 που καλυπτει μεγαλο ευρος και κυριως με υπερ-ευρυγωνια καλυψη που ειναι πολυ χρησιμη για landscape, εσωτερικους χωρους κλπ

Το μικρο MATE 20 PRO θα εχει 1050 ευρω στην Ελλαδα, αλλα και το μικρο MATE 20 (πουεχει μεγαλυτερη οθονη !) εχουν τις ιδιες φωτογραφικες δυνατοτητες.

Για το βιντεο περιεργως δεν αναφερθηκε τιποτα, κι ελπιζω να μην ειναι οπως στo P20 PRO, που ηταν η Αχιλλειος πτερνα του.

https://www.youtube.com/watch?v=ZE_CU-N9ogA

Αυτό είναι για gaming....

Μόλις έμαθα ότι δεν έχει 4κ 60p , γι αυτό και δεν ανέφεραν τίποτα στη παρουσίαση.
Ο νέος επεξεργαστής,αν και γρήγορος, δεν είναι τόσο όσο θα ήθελαν για το βίντεο....εκεί παίζει μπάλα κυρίως η apple, με 4κ 60p χωρίς όριο εγγραφής .

Κρίμα....

Ενδιαφέρον, αν και είδα τις τιμές στα 1.000+ ευρώ και μου ήρθε ένα εγκεφαλικό....του χρόνου βέβαια θα το βρίσκεις κανένα 500αρικο.

Y.Γ. Πλέον βρίσκεις με 400 κάτι ευρώ το mate 10pro που έκανε και αυτό 800+ ευρώ. Πάρα πολύ μεγάλη απαξίωση στα κινητά ειδικά τα Android.

Μετά από 1 χρόνο αξίζουν αυτά...κι εγώ τώρα πήρα το lg v30 στα 300 που πέρσυ είχε 800 !

Το μόνο κακό με τα Huawei για μένα, είναι ότι δεν το έχουν με το βίντεο.

Ναι καλά έκανες, μιλάμε για τεράστια απαξίωση στα κινητά, το αγοράζεις και μπορεί μέσα σε 1 μήνα να έχει πέσει 100-200 ευρώ....απίστευτα πράγματα!!
Μέχρι 300 ευρώ είναι μια χαρά, από εκει και πέρα νομίζω είναι υπερβολή να δώσεις παραπάνω για κάτι που σε 8-10 μήνες θα κάνει καινούριο τα μισά χρήματα.

Γενικά στην τεχνολογία δεν αξίζει να τρέξεις για τίποτα.
Παράδειγμα ήθελε το ανιψιός μου το fifa 19 για Xbox one που βγήκε πριν 15-20 μέρες,του λέω κάνε υπομονή.
70 ευρώ αρχική και το πήραμε σε προσφορά από το Microsoft store 31 ευρώ πριν 4 μέρες!

Από το GSM Arena, Huawei Mate 20 Pro specs
47cbc23e78b03c44a14180b328db3296.jpg

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το είδα μόλις τώρα στο Mall , πολύ όμορφο και γρήγορο.

Η οθόνη καταπληκτική, ζωντανά χρωματα, μεγάλη φωτεινότητα.

Η φωτογραφική γρήγορη, και οι 3 κάμερες πολύ καλές.

Έχει οπτικό 5χ και φτάνει υβριδικό ζοομ 10χ με μικρές απωλειες.... Ένας νορμάλ χρήστης δε θα καταλάβει τη διαφορά!

Αυτο ισχύει και στο βίντεο με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αλλα δεν θα το έπαιρνα, περα από τα χρήματα, γιατί δεν έχει 4κ 60p...για μένα σημαντικό, ειδικά σ αυτά τα χρήματα είναι μεγάλη έλλειψη.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Οπότε φίλε Γιάννη σέ βλέπω νά γυρίζεις αφού θέλεις 4K 60P μόνο Apple καί άν θέλεις καί σταθεροποίηση στό βίντεο από 8 phone x καί πάνω...παίζουν βέβαια καί τά samsoung Note 9 καί s9+ αλλά μόνο μέ πεντάλεπτη έγραφή στό βίντεο πού δέν ξέρουμε άν αξίζει τό μισάωρο στά iphone αφού ύστερούν στή φωτογραφία απέναντι στά huawei ακόμη καί στό παλιό μοντέλο ρίξε μιά ματιά.https://www.techadvisor.co.uk/feature/mobile-phone/best-camera-phone-2018-3675843/ καί εδώ εξηγεί όλα τά cons στήν δυσκολία νά μπορούν νά συνεργασυούν μέ τίς υπόλειπες συσκευές apple παρόλο πού όreviwer είναι χρήστης apple εξαιρετικό άρθρο one_8_plus_long_term-review-1722p2.php

καί εδώ εξηγεί όλα τά cons καί πόσο δύσκολο είναι νά μπορούν νά συνεργασυούν μέ τίς υπόλειπες συσκευές τού οικοσυστήματος apple παρόλο πού ό reviewer είναι χρήστης καί τό θεωρεί κορυφαίο παρόλα αυτά.Εξαιρετική παρουσίαση από gsmarena.https://m.gsmarena.com/apple_iphone_8_plus_long_term-review-1722p2.php γιά όσους ενδιαφέρονται.

Τελικά έκανα παραγγελία τό Note 8 μιάς καί έχω καί τάμπλετ note καί μικρό τηλέφωνο samsoung αφού θέλω μεγάλο γιά εύκολη μεταφορά αντί γιά τό τάμπλετ 12.2" πού είναι γιά ταξίδια καί τό σπίτι καναπέ, κρεβάτι κοκ .Ελπίζω τό πληκτρολόγιο νά μή γράφει άλλα ντ' άλλων όπως στίς υπόλοιπες συσκευές πού έχω.Θά ήθελα τό iphone 8plus γιά τό βίντεο 4k 60f μισάωρο αλλά δέν έχει σταθεροποίηση στό βίντεο καί διαβάζοντας τό συγκριτικό στό gsmarana είναι πολύ καλύτερο σχεδόν σέ όλα τό note 8 στό versus. https://m.gsmarena.com/iphone_8_plus_vs_galaxy_note8-review-1673.php Ελπίζω νά έπραξα σωστά αφού υπάρχουν καλύτερα τηλέφωνα από τό note 8 αλλά στά 536e πού τό αγόρασα λίγο δύσκολα.Χρειάζομαι καί τό πενάκι πού είναι μοναδικό εργαλείο..απορώ πού καμμιά εταιρία δέν έβγαλε μέχρι τώρα κινητό μέ πενάκι.

Γιάννη σ'ευχαριστώ φίλος πού τό έχει μού είπε ότι δέν τά πάει καλά μέ τήν μπαταρία...πήρα στό μαγαζί πού έκανα παραγγελία καί μού έδωσαν διορία νά πάρω ότι θέλω μιάς καί περιμέναν νά τούς τηλεφωνήσω γιά έγκριση.Εάν έχει κάποιος εμπειρία γιά τήν αυτονομία άς γράψει κάτι θά βοηθούσε πολύ.Τήν λύση τήν ξέρω note 9 αλλά ξεφεύγει τό μπάτζετ τών 550-600 πού διαθέτω.Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.