Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

βρήκα σε προσφορά ένα p30 pro και αναβάθμισα το mate 10 pro

φωτογραφικά έχουν διαφορές, με κυριότερη βέβαια την τριπλή κάμερα, αλλά και το mate με την αναβάθμιση που έχει πάρει βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες, ακόμη και το βράδυ

στα πρώτα τεστ που έχω κάνει η διαφορά είναι ορατή στο εκπαιδευμένο μάτι, αλλά όχι κάτι που να δικαιολογεί (έστω και λίγο) την τεράστια διαφορά τιμής (βρίσκεις mate 10 pro εντός εγγύησης με αρκετά κάτω από 300 ευρώ)

είναι πραγματικά απίστευτο τι value for money μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή και στα μεταχειρισμένα...

βρήκα σε προσφορά ένα p30 pro και αναβάθμισα το mate 10 pro

φωτογραφικά έχουν διαφορές, με κυριότερη βέβαια την τριπλή κάμερα, αλλά και το mate με την αναβάθμιση που έχει πάρει βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες, ακόμη και το βράδυ

στα πρώτα τεστ που έχω κάνει η διαφορά είναι ορατή στο εκπαιδευμένο μάτι, αλλά όχι κάτι που να δικαιολογεί (έστω και λίγο) την τεράστια διαφορά τιμής (βρίσκεις mate 10 pro εντός εγγύησης με αρκετά κάτω από 300 ευρώ)

είναι πραγματικά απίστευτο τι value for money μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή και στα μεταχειρισμένα...

Το θέμα είναι ότι το mate 10 pro δεν έχει ούτε υπερευρυγώνια κάμερα (όλα τα λεφτά για μένα) και ούτε τον φοβερό τηλεφακό του p30pro....και αυτά τα 2 είναι που κάνουν την μεγάλη διαφορά υπέρ του p30 pro και όχι ότι σε ποιότητα εικόνας είναι ένα κλικ καλύτερο.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Με το mate 10 pro +Gimbal τράβηξε φίλος ολόκληρη βάφτιση σε 4Κ.

Και καλά έκανε, μια χαρά αποτέλεσμα θα είχε!!!

μερικες φωτο απο τo P30 σε ρεαλιστικες συνθηκες...

https://www.deasy.gr/stories/c15192...X5heQL5RS81OShtTXPeIyNjEWd-VN7Y0TfiMyUJk_SIKk

65c6d386912c497de650ad10182c27ec.jpg

προσωπικά δε μου αρέσουν για κινητό αξίας 800 Ε καινούριο όχι παρά εισαγωγής

η καρέκλα αριστερά 2η από το τέλος από την αποθορυβοποιηση έχει φύγει το λογότυπο
και στις άλλες από το site είναι σαν λασπωμένες , καμιά λεπτομέρεια

Δίκιο έχεις, δεν ξέρω βέβαια αν ο τύπος ενεργοποίησε το Night mode, είναι και βέβαια δύσκολες οι συνθήκες, μην περιμένουμε και θαύματα βέβαια!!

Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει το xiaomi mi note 3 από Κίνα στα 166 . Σταθεροποίηση και gcam, αύριο που θα πάρω αναβάθμιση θα δοκιμάσω μια μέθοδο να την βάλω χωρίς root, και θα σας πω.

Ίσως αν έχεις wind, προσωπικά με voda και cosmote (είναι δίκαρτο το note 3) δεν έχω αντιμετωπίσει πουθενά πρόβλημα, επαρχία και εξωτερικό Γερμανία, Ιταλία.