Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Τα πρώτα δείγματα από τις 3 κάμερες του Mi9T με την στοκ εφαρμογή σε κλειστό γυμναστήριο με πολύ κακό φωτισμό.
Δεν έχει γίνει καμία επεξεργασία μόνο και ρύθμιση και εστίαση auto εκτός από την Mi9T Tele Camera (2) που έβαλα ταχύτητα 1/250 και ανέβασε από ότι βλέπετε το iso..
Mi9T Wide Camera by thniakos2001, on Flickr

Mi9T Main Camera by thniakos2001, on Flickr

Mi9T Tele Camera (1) by thniakos2001, on Flickr

Mi9T Tele Camera (2) by thniakos2001, on Flickr

Μια χαρά. Μόνο η τελευταία είναι πνιγμένη στον θόρυβο. Κατά τα άλλα, το Software και η επεξεργασία κατά την λήψη έχει την τιμητική του στα κινητά

κι εγώ προχώρησα σε πρώτη δοκιμή με τέλειο αποτέλεσμα. Πολύ σωστή εκτέλεση που έπιασε τόπο, αριστη επιλογή για Κυριακή μεσημέρι !

Με την στοκ mi9t pro
edc80797e699fde27f23cff06282e976.jpg
af9f1c9404f09f78c09befdfa1044c33.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από χθες οι gcam που έβαλα οι πιο πάνω που αναρτήθηκαν κρασαρουν

Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Τώρα σοβαρά ποιος κοιτάει το Iphone!!!!
Άμα βαραινει η τσέπη σου και προσπαθείς να τα ελαφρωσεις λίγο είναι η σωστή επιλογή!

Δε θα βγει μαζικά στην παραγωγή και η τιμή είναι εξωφρενική αφού ξεπερνάει τα 2500 ευρώ αλλά για πρώτη φορά έχουμε αισθητήρα 100mp και πολύ κοντά στην 1 ίντσα άρα στο σύντομο μέλλον θα το δούμε και σε άλλα κινητά πιο γήινα.
https://gr.gizchina.com/2019/09/24/mi-mix-alpha-episimo-alla-panakrivo-to-kinito-toy-mellontos/

Και εγώ έχω εντυπωσιαστεί από το night mode των κινητών, έχουν τα θεματάκια τους αλλά για να αποτυπώσεις και μόνο τη στιγμή η δουλειά γίνεται.

Κάποια gcam που να δουλεύουν και οι 3 κάμερες και να μην κρασαρει σε mi9t Pro έχετε βρει;

Στο mi 9 της γυναίκας κατέβασα μια που δουλεύουν όλοι οι φακοί αλλά σε εμένα δεν δουλεύει