Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

208 gr και το notch αυτό με χαλάει όλα τα άλλα είναι σούπερ.

Παναγιώτη έχει τεράστια μπαταρία, τεράστια οθόνη και ''τρελό'' σύμπλεγμα φακών, λογικό να έχει μεγάλο βάρος!!!χαχα....για το notch έχεις δίκιο χαζομάρα μεγάλη...

Τάκη πολύ καλές φωτογραφίες γιά τηλέφωνο άλλά παίζει καί τό φώς τού νησιού καί ή πείρα πού άπέκτησες μέ τήν φωτογραφία γενικά.Ανέβασε καί μερικές συγκριτικά μέ τήν sony στίς ίδιες συνθήκες νά δούμε σέ μεγάλη όθόνη τίς όποιες διαφορές.

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Τάκη πολύ καλές φωτογραφίες γιά τηλέφωνο άλλά παίζει καί τό φώς τού νησιού καί ή πείρα πού άπέκτησες μέ τήν φωτογραφία γενικά.Ανέβασε καί μερικές συγκριτικά μέ τήν sony στίς ίδιες συνθήκες νά δούμε σέ μεγάλη όθόνη τίς όποιες διαφορές.

Δεν τράβηξα συγκριτικά αυτή τη φορά, αλλά αν δεν τις είδες έχω κάποιες κόντρα με την Sony στο αλλο thread

Αν και δεν βλέπω τρελό ενδιαφέρον για τα δείγματα που βάζουμε (έβαλα αν είδατε μια νυχτερινή με gcam 7.0 και astrophotography mode)
βάζω μια χτεσινή 48MP να απολαύσετε τη λεπτομέρεια στο ζουμ.
Xiaomi Mi9T 48MP by thniakos2001, on Flickr

Είναι κάπως "φοβιστικές" πάντως οι φωτογραφίες από iphone και gcam, με το άπειρο βάθος πεδίου και την τεράστια φαινομενική δυναμική περιοχή. Τραβάω στην κουζίνα μου με φως TV backlight και βλέπω τα πάντα όλα, μέχρι και τους υπότιτλους στην 32" TV - συγνώμη που δεν βάζω δείγμα, έχει πέσει "απαγορευτικό" από την ιδιοκτήτρια (την γυναίκα μου :flipout:). Εντυπωσιακό μεν αλλά ξενίζει, ίσως το συνηθίσω με την πάροδο του χρόνου...

Είναι κάπως "φοβιστικές" πάντως οι φωτογραφίες από iphone και gcam, με το άπειρο βάθος πεδίου και την τεράστια φαινομενική δυναμική περιοχή. Τραβάω στην κουζίνα μου με φως TV backlight και βλέπω τα πάντα όλα, μέχρι και τους υπότιτλους στην 32" TV - συγνώμη που δεν βάζω δείγμα, έχει πέσει "απαγορευτικό" από την ιδιοκτήτρια (την γυναίκα μου :flipout:). Εντυπωσιακό μεν αλλά ξενίζει, ίσως το συνηθίσω με την πάροδο του χρόνου...

Και που να δεις τα original αρχεία από το iPhone στην hdr oled οθόνη του, σε P3 colorspace και 1200 nits!

Αν και δεν βλέπω τρελό ενδιαφέρον για τα δείγματα που βάζουμε (έβαλα αν είδατε μια νυχτερινή με gcam 7.0 και astrophotography mode)
βάζω μια χτεσινή 48MP να απολαύσετε τη λεπτομέρεια στο ζουμ.

Είμαι μεταξύ του mi9t pro και του redmi note 8 pro, μπορείς να με διαφώτισε τε με κάποιες πληροφορίες σχετικά με το φωτογραφικό κομμάτι μιας και απο οτι ειδα έχετε και τα δύο, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν υπερτερεί κάποιο από τα δύο σημαντικά έναντι του άλλου, με ενδιαφέρει και το βίντεο επίσης.

Ευχαριστώ.

Πάμε στο δράκο του παραμυθιού.
Φωτογραφία πριν λίγο με gcam αλλά δεν έχει σημασία αυτό γιατί και με την στοκ οι ίδιες γραμμές έβγαιναν στα φώτα όπου και να εστιάζα οι γραμμές στα φώτα ήταν εκεί.
Βάζω αυτή που είναι η καλύτερη γιατί έχω εστιάσει στα φωτεινά και σκοτείνιασε κάπως.

Attachments

• IMG_20191104_210129.jpg
    IMG_20191104_210129.jpg
    186.4 KB · Views: 192
Οι γραμμές Παναγιώτη είναι από το θάμπωμα του φακού. Τον καθαρίζεις με ένα καταλληλο πανάκι και θα έχεις σωστά καταγεγραμμένες φωτεινές πηγές

(μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για gcam7)?

Κώστα τα links είναι στο πρώτο post του νήματος, βάλε την parrot με configs αφού διαβάσεις τις οδηγίες...